Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΜΝΟΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ: ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΣΟ ΒΟΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ!

Γράφει ο Αντίοχος Είναι πολλές οι φορές, που στο τέλος των διαφόρων άρθρων μας, ζητωκραυγάζουμε ειρωνικά για τις ξακουστές «κόκκιν...


Γράφει ο Αντίοχος

Είναι πολλές οι φορές, που στο τέλος των διαφόρων άρθρων μας, ζητωκραυγάζουμε ειρωνικά για τις ξακουστές «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου, τις οποίες όλοι τις έχουν ακούσει, αλλά κανένας δεν τις έχει δει (κι ούτε πρόκειται να τις δει, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν…).

Ωστόσο, η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς καμιά διάθεση ειρωνείας, ζητωκραυγάζει υπέρ του υπουργοπάνου και του μορφώματός του, γιατί δεν ύψωσαν τις… «κόκκινες γραμμές» τους στο μεταναστατευτικό και στις φυλακές τύπου Γ και ευχαριστεί τον Θεό (τρόπος του λέγειν, αφού οι συριζαίοι είναι άθεοι…), που βρέθηκε τέτοιος βολικός συνοδοιπόρος. Ιδού, για να… καμαρώσουν λίγο και τα… «πατριωτάκια» που ψήφισαν τον Πάνο τον… τρενάκια, για τις… «κόκκινες γραμμές» του:

«Ζήτω οι ΑΝ.ΕΛΛ!»:

…Οξείες θέσεις -όχι πάντως σαν του Σαμαρά- για το μεταναστευτικό είχαν και εξακολουθούν, ίσως, να έχουν και οι ΑΝ.ΕΛΛ. Κι όμως, στο πρόσφατο ρατσιστικό κρεσέντο των ΜΜΕ και της Ν.Δ., οι ΑΝ.ΕΛΛ. στάθηκαν σπαθιά. Δεν απομακρύνθηκαν ούτε εκατοστό από την επίσημη θέση της κυβέρνησης, δήλωσαν ευθαρσώς ότι το ζήτημα είναι ευρωπαϊκό και ανθρωπιστικό, την ώρα που οι άλλοι, οι και καλά προοδευτικοί, τα ΠΑΣΟΚΙΑ και τα ΠΟΤΑΜΙΑ, κορυβαντιούσαν χέρι – χέρι με τον Άδωνι και τον Βορίδη.

Να τα λέμε, να τα γράφουμε, να τα αναγνωρίζουμε. Δεν είναι αυτονόητα αυτά, όπως δεν ήταν αυτονόητη και η στάση των ΑΝ.ΕΛΛ. στο νομοσχέδιο του κ. Παρασκευόπουλου για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ και τις υπόλοιπες αλλαγές στο σωφρονιστικό σύστημα. Με τις ψήφους των ΑΝ.ΕΛΛ. πέρασε το νομοσχέδιο. Δύσκολη απόφαση για τον αρχηγό και τους βουλευτές ενός κόμματος με ρίζες στον χώρο της Δεξιάς.

Κατά τα άλλα, οι ΑΝ.ΕΛΛ., σύμφωνα με πλήθος αναλυτών και λοιπών παραγόντων, είναι κόμμα ακροδεξιό, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, που τσαλαβουτάνε στην ανθρωπιά και την πρόοδο. Δεν χρειάζονται πολλά – πολλά: Φανταστείτε πώς θα ήταν σήμερα τα πράγματα αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σχηματίσει κυβέρνηση με τον Σταύρο. Ούτε να το φανταστείτε δεν μπορείτε…».

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.