Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΣΚΑΣΑΝ ΜΥΤΗ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ... ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ!!!

Οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα μπορεί να έφυγαν από τα αντίσκηνα, ωστόσο, κάποιες άλλες καθα...

Οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα μπορεί να έφυγαν από τα αντίσκηνα, ωστόσο, κάποιες άλλες καθαρίστριες, επίσης του υπουργείου Οικονομικών, αλλά με σύμβαση έργου, έχουν στρατοπεδεύσει στην οδό Νίκης.

Πρόκειται για 300 καθαρίστριες με σύμβαση έργου, των οποίων οι συμβάσεις έληξαν το 2012 και από τότε διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχαν στρατοπεδεύσει έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητώντας να εκπληρωθεί η υπόσχεση για επαναπρόσληψή τους που τους είχε δοθεί προεκλογικά από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Και καθώς το αίτημά τους δεν έχει ικανοποιηθεί ακόμη, αποφάσισαν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Ετσι από χθες έστησαν αντίσκοινα έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης, λίγα μόλις μέτρα από την είσοδο του υπουργείου και παραμένουν σε βάρδιες εκεί μέχρι να εκπληρωθούν τα αιτήματά τους.

Μάλιστα, χθες, είχαν συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος, όπως είπαν οι καθαρίστριες μιλώντας στο iefimerida.gr, τους είπε ότι θα δει το θέμα τους...



Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.