Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΤΑΣΕ ΝΕΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ... ΛΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ...!!!

Νέα «καραβιά» μεταναστών Σύρων κατέφθασε νωρίς το πρωί από τη Χίο με πάνω από 50 άτομα να καταφτάνουν στον Πειραιά και να... κατασκηνώνου...

Νέα «καραβιά» μεταναστών Σύρων κατέφθασε νωρίς το πρωί από τη Χίο με πάνω από 50 άτομα να καταφτάνουν στον Πειραιά και να... κατασκηνώνουν στο πλακόστρωτο της πλατείας Ομονοίας περιμένοντας να δουν τι θα γίνει με την τύχη τους. Ελπίζουν να τους βοηθήσει η ελληνική κυβέρνηση όπως λένε χαρακτηριστικά. 




Ανάμεσα τους ο 31χρονος Ούσαματ κορυφαίος χειρουργός στην πατρίδα του που όπως λέει αναγκάστηκε να εγκαταλείψει ζωή και πατρίδα για να σώσει τη ζωή του να ταλαιπωρηθεί μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα και να ελπίζει οτι σύντομα με τη βοήθεια της Ελλάδας θα μεταβεί σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα για να διεκδικήσει μια νέα ζωή. 



Ο 22χρονος Μαχμούτ παράτησε τις σπουδές του και θέλει να πάει σε μια ευρωπαϊκή χώρα για να κάνει το όνειρο του για ακαδημαϊκή καριέρα πραγματικότητα. Στην Ελλάδα δε θα έμενε πάντως λόγω οικονομικής δύσκολης κατάστασης. Οπως καταγγέλλει πέρασε πολύ δύσκολα μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα, ενώ όπως σημειώνει οι συνθήκες στη Χίο είναι φρικτές με βρωμιά και αθλιότητα παντού.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.