Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ «ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ» ΜΑΦΙΟΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Έναν 31χρονο Αλβανό ΛΗΣΤΗ και ΦΟΝΙΑ (μεταξύ των άλλων κι ενός ομοεθνούς του), καταδικασμένο σε ισόβια, βοήθησαν οι «ιδεολόγοι» (ΜΑΦΙΟΖΟΙ!...

Έναν 31χρονο Αλβανό ΛΗΣΤΗ και ΦΟΝΙΑ (μεταξύ των άλλων κι ενός ομοεθνούς του), καταδικασμένο σε ισόβια, βοήθησαν οι «ιδεολόγοι» (ΜΑΦΙΟΖΟΙ!) κόκκινοι ληστοτρομοκράτες, για να μαχαιρώσει αλλοδαπό (Ρουμάνο) κρατούμενο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος»:

«Ωστόσο το εντυπωσιακό είναι ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 31χρονος, ενώ ήταν υπό επιτήρηση για τη «συμμετοχή στο εγχείρημα των «Πυρήνων»», βρήκε την ελευθερία κινήσεων να φύγει από τη Γ’ Πτέρυγα των φυλακών όπου κρατείτο, να βρει ανοικτές όλες τις ενδιάμεσες πόρτες ασφαλείας και να διανύσει ανενόχλητος μία απόσταση εκατοντάδων μέτρων μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα. Και αυτό προκειμένου να πραγματοποιήσει την εγκληματική επίθεσή του στην Α’ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού όπου κρατείτο ο ρουμάνος θύμα του.

Σύμφωνα ωστόσο με αναφορές άλλων αστυνομικών πηγών αλλά και σωφρονιστικών υπαλλήλων, στο εγχείρημά του αυτό μέσα στην Α’ Πτέρυγα τον ποινικό φέρεται να υποβοήθησαν ορισμένοι κρατούμενοι αντιεξουσιαστές που προσπάθησαν να παρασύρουν τον ρουμάνο κρατούμενο εκτός του κελιού του, ώστε να είναι εύκολο να τον προσεγγίσει και να τον μαχαιρώσει ο αλβανός μεγαλοποινικός».

Αυτοί είναι οι «ιδεολόγοι» κομμουνιστές! Και δεν αποτελούν την εξαίρεση, αλλά τον κανόνα… Καθώς, όπως είναι γενικά παραδεκτό και πλήρως αποδεδειγμένο, τα περισσότερα στελέχη των Κ.Κ. στις χώρες του παραπετάσματος, μεταπήδησαν από τη μια μέρα στην άλλη, από το κόμμα στη μαφία, όταν αυτοκατέρρευσε ο «υπαρκτός» τους μαφιοζοκομμουνισμός!

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.