Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

BINTEO: ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η Χ@ΜΟΥΡΑ Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ;;; ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ... ΦΙΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ 4ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ...

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αφήνουν οι αστυνομικοί για την τετράχρονη Ανι Μπορίσοβα, το 4χρονο κοριτσάκι που εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου απ...


Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αφήνουν οι αστυνομικοί για την τετράχρονη Ανι Μπορίσοβα, το 4χρονο κοριτσάκι που εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου από το κέντρο της Αθήνας, γύρω από την Ομόνοια.
Η μικρή Ανι Μπορίσοβα φέρεται να χάθηκε στην Ομόνοια, ωστόσο προκαλεί αίσθηση ότι η μητέρα γνωρίζει μόνο το μικρό όνομα της φίλης στην οποία είχε εμπιστευθεί την κόρη της
Η κινητοποίηση των Αρχών αλλά και του «Χαμόγελου του Παιδιού» συμπεριλαμβάνει αναζητήσεις στην Αττική, στην Ελλάδα, ακόμη και εκτός χώρας, και ήδη amber alert για τη μικρή έχει «ηχήσει» πανευρωπαϊκά. Την ίδια στιγμή, προβληματισμό προκαλεί στους ειδικούς το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της 4χρονης έχει πέσει σε αντιφάσεις σε σχέση με το πού και πότε εξαφανίστηκε η κόρη της.
Το παιδί έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Εχει καταγωγή από τη Βουλγαρία και είναι αγνώστου πατρός. Την εξαφάνιση της μικρής κατήγγειλε η βουλγαρικής υπηκοότητας μητέρα του στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και από τότε έχει ξεκινήσει η έρευνα προς πάσα κατεύθυνση.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα, η ίδια είχε παραδώσει το παιδί της σε μια φίλη της και συμπατριώτισσά της, επειδή ήθελε να πάει για λίγες μέρες στη Βουλγαρία. Οταν επέστρεψε, η φίλη τής δήλωσε ότι έβγαλε βόλτα το παιδί και το... έχασε! Αίσθηση προκαλεί στις Αρχές το γεγονός ότι η μητέρα δεν γνωρίζει παρά το μικρό όνομα της φίλης στην οποία εμπιστεύτηκε το 4χρονο κοριτσάκι της.
Η αγωνία είναι μεγάλη, καθώς ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν αναγκαία την άμεση εύρεσή της. Ηδη έχει δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία της που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, ενώ σποτ παρουσιάζονται στην τηλεόραση.
«Για όλους μας προέχει να βρεθεί το παιδί και να είναι καλά στην υγεία του», είπε στο «Εθνος» ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος. «Ηδη έχουμε δώσει σήμα και έχουν κινητοποιηθεί και οι ευρωπαϊκοί οργανισμοί για τα εξαφανισμένα παιδιά. Η Αστυνομία ψάχνει παντού, εντός και εκτός Ελλάδας. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με ''Το Χαμόγελο του Παιδιού'' όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξαφανίσεις 116000, καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας. Οποιος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να καλέσει σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ή στην ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά, 116000».

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.