Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

BINTEO: ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΑΝ 2 ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΚΡΟΥΖ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ

Ένα πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ εκτόξευσε δύο πυραύλους κρουζ σε τοποθεσίες κοντά στη πρωτεύουσας της Υεμένης , Σαναά. Οι δύο αμερικανικοί π...



Ένα πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ εκτόξευσε δύο πυραύλους κρουζ σε τοποθεσίες κοντά στη πρωτεύουσας της Υεμένης , Σαναά. Οι δύο αμερικανικοί πύραυλοι που εκτοξεύθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, στόχευσαν τις τοποθεσίες FAJ Attan και το στρατόπεδο της Al Hafa. (irib). Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό Vefaq , που παραθέτει έναν ανώτερο αξιωματούχο της Υεμένης , το αντιαεροπορικό σύστημα της χώρας δεν μπόρεσε ούτε να ανιχνεύσει τους πυραύλους , λόγω της καταστροφής που έχει υποστεί από τους Σαουδαραβικές βομβιστικές επιδρομές αλλά και της αποδυναμωσής του από τον τ. Πρόεδρο Χάντι.

«Στην πραγματικότητα, ο απερχόμενος πρόεδρος έκανε τα πάντα ώστε το αντιαεροπορικό σύστημα της Υεμένης να τεθεί εκτός λειτουργείας. Πριν από την πτήση του προς το Ριάντ ο Hadi, με πρόσχημα κάποιες εργασίες αποκατάστασης του εξοπλισμού , αφαίρεσε κάποια αντιπυραυλικά συστήματα που ήταν εγκατεστημένα στις γύρω πόλεις. Ο Hadi κατέστρεψε ακόμη και μερικούς από αυτούς τους πυραύλους ! Ιορδανοί εμπειρογνώμονες και τεχνικοί συμμετείχαν ενεργά σε αυτές τις επιχειρήσεις αποδυνάμωσης του συστήματος αντιαεροπορικής προστασίας της Υεμένης , προφασιζόμενοι ότι βοηθούν σε μέτρα πρόληψης»





Τοπικά μέσα κάνουν λόγο για 400 παιδιά που σκοτώθηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές, ενώ ο σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τουλάχιστον 119 άνθρωποι σκοτώθηκαν μόνο από 7 έως 13 Απριλίου, ενώ από την αρχή της επέμβασης των Σαουδαράβων και των συμμάχων τους στις 19 Μαρτίου σκοτώθηκαν 767 πολίτες και τραυματίστηκαν 2906.



dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.