Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ: ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ: ΣΤΟΥΣ 900 ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΕΝΤΟΥΖΑ...

Ανείπωτη τραγωδία στη Μεσόγειο. Πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερους από 900 νεκρούς μετανάστες στο τραγικό ναυάγιο, ανοικτά της Λ...


Ανείπωτη τραγωδία στη Μεσόγειο. Πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερους από 900 νεκρούς μετανάστες στο τραγικό ναυάγιο, ανοικτά της Λιβύης. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μαύρη σελίδα που έχει γραφτεί στα νερά της Μεσογείου. Έπρεπε τόσες εκατοντάδες άνθρωποι να χαθούν άδικα για να ενεργοποιηθεί η Ευρώπη και να πάρει πρωτοβουλίες που θα δώσουν ένα τέλος στην ντροπή της ΕΕ με την αλλαγή της μεταναστευτικής πολιτικής.

Η νέα τραγωδία στη νότια Μεσόγειο, ανοιχτά της Λαμπεντούζα, στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Ιταλία, τη Μάλτα και τη Λιβύη, θα είναι η χειρότερη που έχει συμβεί ποτέ αν οι φόβοι για 700 νεκρούς επιβεβαιωθούν.

Μόνο 28 άνθρωποι έχουν διασωθεί από το ναυάγιο του δουλεμπορικού που τους μετέφερε στην Ευρώπη. Βυθίστηκε όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου προς την Κυριακή, το πλησίασε ένα εμπορικό, οι μετανάστες που βρίσκονταν πάνω σε αυτό φοβήθηκαν και κινήθηκαν μαζικά προς τη μια πλευρά. Το κακό δεν ήθελε πολύ να γίνει. 

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.