Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΥΣ: ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΕΙΣΜΟΥ 6 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ...

Για την πιθανότητα να εκδηλωθεί σεισμός της τάξεως των 6 Ρίχτερ στην Ελλάδα, μίλησε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού...

Για την πιθανότητα να εκδηλωθεί σεισμός της τάξεως των 6 Ρίχτερ στην Ελλάδα, μίλησε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Την εκτίμησή του ότι υπάρχουν στον ελλαδικό χώρο περιοχές που μπορούν να δώσουν μεγάλο σεισμό, εξέφρασε ο Άκης Τσελέντης, μιλώντας στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου "Live U", το πρωί της Δευτέρας (27/04).
Συγκεκριμένα ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανέφερε ότι «υπάρχουν συγκεκριμένες περιοχές στον ελλαδικό χώρο που μπορούν να δώσουν μεγάλο σεισμό κι αυτό όχι σε βάθος χρόνου. Ένα σεισμό της τάξεως των 6 Ρίχτερ», κάνοντας λόγο για σεισμική δόνηση που ενδεχομένως θα έχει θύματα.
Δεν παρέλειψε δε να επισημάνει πως «δεν είμαστε προετοιμασμένοι και θωρακισμένοι για τόσο μεγάλους σεισμούς».
Ο κ. Τσελέντης δήλωσε επίσης ότι θα επανέλθει με νέες προειδοποιήσεις όταν κρίνει ότι θα πρέπει να ενημερώσει τους πολίτες ενώ απαντώντας στο σχόλιο της δημοσιογράφου ότι ενδεχομένως τρομοκρατεί τον κόσμο με αυτά τα λεγόμενά του, τόνισε ότι δεν πρόκειται να γίνει «επαγγελματίας εφησυχαστής».


www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.