Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΜΑΝΑ ΠΟΥΤ@Ν@! ΑΥΤΗ Η ΓΕΩΡΓΙΑΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡ@ΛΟ! ΚΑΒΑΛΗΚΕΥΤΗΚΕ ΜΕ 18ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑΣΕ ΣΑ ΣΚΥΛΑ 16ΧΡΟΝΟΣ!!!

Εκτός ορίων τα όσα συνέβησαν σε πάρτι που έκανε η μεγαλύτερη κόρη της 35χρονης Rachel Lynn Lehnardt με αποτέλεσμα να χάσει την κηδεμονί...


Εκτός ορίων τα όσα συνέβησαν σε πάρτι που έκανε η μεγαλύτερη κόρη της 35χρονης Rachel Lynn Lehnardt με αποτέλεσμα να χάσει την κηδεμονία των 5 παιδιών της.

Όταν τη ρώτησε αν θα μπορούσε να φέρει κάποιους φίλους στο σπίτι, η Rachel Lynn Lehnardt της απάντησε "ελάτε από εδώ, ας το διασκεδάσουμε".






Όταν έφτασαν οι έφηβοι στο σπίτι, τους επέτρεψε να πιουν αλκοόλ, να καπνίσουν μαριχουάνα και έπαιξε γυμνό "Twister" μαζί τους.

Ενώ συνέχιζαν να παίζουν, έφυγε με έναν 18χρονο και έκαναν σεξ στο μπάνιο, ενώ επέστρεψε με τα sex toys της και τα χρησιμοποίησε μπροστά τους.

Αργότερα πήγε στο δωμάτιό της και γύρω στις 3.30 το πρωί ξύπνησε και βρήκε τον 16χρονο φίλο της κόρης της να κάνει σεξ μαζί της.

Η κόρη της είπε ότι ένιωθε ενοχές επειδή το 25,5 εκατοστών πέος του φίλου της ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπορούσε να κάνει σεξ μαζί του και έτσι έκανε σεξ με τη μητέρα της.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Steve Morris ανέφερε πως δεν υπάρχουν στοιχεία για να αποδειχτεί βιασμός, ενώ και η ίδια δεν θέλησε να συζητήσει το περιστατικό.

Οι λεπτομέρειες του ξέφρενου πάρτι που αποκάλυψε σε συνάντηση των Ανώνυμων Αλκοολικών καταγγέλθηκαν στις αρχές.

Η 35χρονη γυναίκα από τη Γεωργία συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 3.200 δολαρίων, ενώ έχασε την επιμέλεια των 5 παιδιών της (4,5,8,10 και 16 ετών).


lehnardt
ΠΗΓΗ

3 σχόλια

  1. Δεν ειναι Γεωργιανη , ειναι Αμερικανα απο την GEORGIA , πολιτεια των ΗΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το κακο ειναι οτι μαλακοκαβλιδες σαν εσενα ζουν αναμεσα μας και το ακομα πιο κακο ειναι οτι κανουν και παιδια. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.