Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΕΩΡΓΙΟΥ SPEAKING ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ: "ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑΡΑ... ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΠΙΣΩ ΜΟΥ.ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΦΑΠΑ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ." ΕΝΩ ΔΕ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΡΕΜΟ ΟΤΑΝ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ: "ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΛΟΥΛΟΥΛΟΥ..."

Ο Γιώργος Γεωργίου ήταν καλεσμένος την Παρασκευή 6 Μαρτίου στην στήλη «Οuga challenge» του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Ο παρουσιαστής απαντώντα...


Ο Γιώργος Γεωργίου ήταν καλεσμένος την Παρασκευή 6 Μαρτίου στην στήλη «Οuga challenge» του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Ο παρουσιαστής απαντώντας στις ερωτήσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου σχολίασε όπως πάντα καυστικά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος δεν ξέφυγε από το... στόμα του Γιώργου Γεωργίου όταν ο τραγουδιστής ασχολήθηκε ένα διάστημα με τα διοικητικά της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή. «Αντωνάκη, να σου πω κάτι... Τώρα που πήγες να μπλέξεις με την μπάλα από πρώτο λαρύγγι, θα καταντήσεις... λουλουδού!», ήταν το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Γεωργίου μέσα από την εκπομπή του εκείνη την περίοδο.

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.