Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΛΕΒΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.... ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ...!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΗΠΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 77... ΑΝ ΕΧΕΙ Ή ΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ...


ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΗΠΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 77... ΑΝ ΕΧΕΙ Ή ΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ...

 Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 40άχρονος παιδόφιλος, ο οποίος συνελήφθη επ αυτοφώρω ενώ είχε επιβιβάσει στο αυτοκίνητό του, ανήλικο αγόρι (01/03). Μετα την απολογία του (04/03) κριθηκε προφυλακιστέος. Διάταξη Δημοσιοποίησης στα στοιχεία του.

Σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, με την άσκηση ποινικής Διωξης, σε βάρος του 40άχρονου, Φίλιππου ΛΕΒΕΝΤΟΥ, και την απόφαση προφυλάκισης μετά την απολογία του (04/03) εκδόθηκε εντολή δημοσιοποίησης των στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφιών του. Αναμένεται η σχετική ανακοίνωση με τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του 40άχρονου από την ΕΛΑΣ.

Πρόκειται για τον Φίλιππο ΛΕΒΕΝΤΟ του Ιωάννη, κατοίκου Κηπουπόλεως Περιστερίου Αττικής, σύμφωνα με τη διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Είχε προηγηθεί η επ αυτοφώρω σύλληψή του (01/03), από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

-------------------------------
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΑΤΟΣ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ...!!! ΝΑΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ...!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ...!!!
--------------------------------
Εντολή διοικητικής έρευνας, διέταξε ο Προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλίας Ζαγωραίος, προκειμένου να διευκρινιστούν οι λόγοι που η δικογραφία της Υποδιεύθυνης Προστασίας Ανηλίκων, της Ασφάλειας Αττικής για βιασμό ανήλικης τον περασμένο Νοέμβριο (2014) ως δράστης είχε ταυτοποιηθεί ο 40άχρονος τον περασμένο Δεκέμβριο (2014) ανέμενε στο.. «σωρό» και σχεδόν για τρεις μήνες, ο 40άχρονος ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ εξακολουθούσε να δρα ανενόχλητος μέχρι την εκ νέου σύλληψή του (01/03) από τη Διεύθυνση Διώξης Ηλεκτρονικου Εγκλήματος.

--------------------------------
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ... ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ
--------------------------------

Όπως αναφέρεται , η δικογραφία ταυτοποίησης του δράστη, διαβιβάστηκε από την Αστυνομική Υπηρεσία, προς την Εισαγγελία μέσω ταχυδρομείου και όχι απευθείας όπως προβλέπεται λόγω της σοβαρότητας του αδικήματος. Σε συνδιασμό με το γεγονός οτι η Αστυνομικές Υπηρεσίες και οι Δικαστικές Αρχές δεν βρίσκονται σε ηλεκτρονική διασύνδεση, η υπόθεση στα κομπιουτερ της Εισαγγελίας ήταν χαρακτηρισμένη ως «άγνωστου δράστη», από την αρχική δικογραφία, ωστόσο μετά τον προσδιορισμό κατά την Αστυνομική διερεύνηση της υπόθεσης, ο φάκελος δεν είχε ενημερωθεί. Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της εισαγγελίας, εξαιτίας αυτής της «ασυναμίας» του συστήματος, καθυστερήσει σημαντικά η σύλληψη του 40άχρονου δράστη.

Σε σχετική ανακοίνωση του ο Εισαγγελικός Λειτουργός, Ηλίας Ζαγοραίος αναφέρεται αναλυτικά τη διαδρομή της δικογραφίας ανάμεσα σε εισαγγελία και Αστυνομικές αρχές ενώ όπως διατυπώνεται, «ήδη διενεργείται πειθαρχικός έλεγχος προκειμένου να εντοπιστούν πιθανές παραλείψεις υπαλλήλων της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών».

https://nantiareport.wordpress.com

3 σχόλια

  1. πριν 5 λεπτά το κατάστημα αυτό ήταν ανοιχτό.είναι δυνατόν? εκτός αν έχει πουληθεί.Δεν διαννοούμαι να είναι κάποιος δικός του στο μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να του κοψουν το π.... του μπασταρδου κ οτι εκανε να του κανουν το τερας τετοια τερατα δε πρεπει να μενουν ατιμωρητα.κ να τους βγαζουν οι αρχες στη φορα.να ξερουμε τα καθικια κ οι ανωμαλοι ποιοι ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.facebook.com/profile.php?id=100004338014661&fref=ts
    αυτος ειναι με ψευδωνυμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.