Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!!! ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!

Επίθεση στον Νίκο Νικολόπουλο εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλ...

Επίθεση στον Νίκο Νικολόπουλο εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο ευρωβουλευτής με την Ελιά κατηγόρησε τον κ. Νικολόπουλο για την πρόσκληση στον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να απολογηθεί για τη συνεργασία του με βουλευτές που επικοινωνούν με ακροδεξιά και νενοναζιστικά στοιχεία.

Δείτε το βίντεο του Mega:

11 σχόλια

  1. XRYSH AVGH OI MONOI YPERSPISTES TOU ELINIKOU ETHNOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε βρωμόσκυλο που να ψοφήσεις έχουν σκοτώσει έναν άνθρωπο ποιοι τον σκότωσαν ;Ο Ρουμπακιάς τον σκότωσε ο Κασιδιάρης και οι υπόλοιποι που ευθύνονται ;Εσείς που τα χέρια στάζουν αίμα από 800000 αυτοκτονίες που σκοτώσατε 2 παιδιά εν ψυχρώ δεν πιάνονται αυτά;Έπρεπε να είστε φυλακή αν όχι κρεμασμένη στο Σύνταγμα και βγαίνετε και μας κουνάτε και το δάχτυλο;Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα να είστε σίγουροι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμπουρακη !! Ντροπη σου ρε ! ποια εκπομπή ρε μαλακοβιολι την εκπομπή του Μονολογου σας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και κατι ακομα Γλυφτη του Συστηματος !! Η Ευγενεια που μιλας για να θεωρηθεί ως Ευγενεια Χρειαζεται να συμπορευεται με την Ηθικη !.....Καμπουρακη του Συστηματος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ανδρουλάκης δεν έχει λόγο να μιλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από που ρε βλάκα είναι εγκληματική και νεοναζιστική οργάνωση η Χρυσή Αυγή; Μην ισχυρίζεστε κάποιοι ότι είστε δημοκρατικοί. Δε συνάδει η βλακεία με τη Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O καμπουρακης η ξεφτιλα τση Κρητης κ ο αλλος ο οικονομεας η ξεφτιλα της Μανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o k nikolopoulos ta leei sosta tora an i aristeroi pou to paizoun aristeroi giati kleistikan mia mera stin gada-oxi fysika xoris aitia kai aformi-opos kai to mega pou eythinete gia to kantantima tis xoras me tous kathe logis oikonomou kai sia pasok kai simera aristera syriza kai sto diatayta apo pote oi mpolsebikoi ginane dimokrates kai na dinoun logo se oles tis fones BRE OUST koprites zitima xronou ine pleon i tafoplaka pou tha riksete stin aristera kai tha ksebromisi o topos mia kai kali epi ti eykaireia parte kai ton samara mazi sas sas anoiki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αντε ρε γαμηθειτε παλιολινατσες, ολοι μαζι. Οσο για τον παπαρα απο την Κρητη κατω δεξια που το παιζει αντιναζι και αντιφασιστας και κριτης και δικαστης που εχει ηδη κατασικασει τη χρυση αυγη για εγκληματικη οργανωση που εβαψε με το αιμα της παρθενογενεσης Φυσσα, μαθε οτι το κολονησο σου ευθυνεται για την καταστροφη της ελλαδας τα τελευταια 40 χρονια, που μονοκουκι ψηφιζατε πασοκ...μαργιολακα, παλιομαργιολακα του κερατα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οχι μονάχα γιαουρτάκια. Και σφαλιάρες στα βρωμερά δημοσιοκαφρακια. Μην τους αφήνετε να κάνουν οτι θέλουν. Σφαλιάρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.