Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΟΥΚΑΔΕΣ ΜΑΣ: "ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ... ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ"!!!

Η ΠΟΕΣ δίνει τη δική της απάντηση στα ερωτηματα που τέθηκαν μετά το σύνθημα που φώναξαν οι βατραχάνθρωποι στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου....

Η ΠΟΕΣ δίνει τη δική της απάντηση στα ερωτηματα που τέθηκαν μετά το σύνθημα που φώναξαν οι βατραχάνθρωποι στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου...

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή της:

''Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ανέλαβε να σπάσει την "εκκωφαντική σιωπή" των ανωτάτων κλιμακίων της ιεραρχίας των ΕΔ για την φαρσοκωμωδία -όπως εξελίσσεται- με τους βατραχανθρώπους της ΜΥΚ και το σύνθημα που φώναξαν στην παρέλαση.

Ο καταιγισμός πυρών που δέχτηκαν οι ΕΔ από κόμματα και εκπροσώπους τους δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητος. Κι επειδή δεν υπάρχει κανένα σημάδι ότι η στρατιωτική ηγεσία έχει πρόθεση να διαφυλάξει την αξιοπρέπεια του προσωπικού η ΠΟΕΣ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Μία μόλις ημέρα μετά τη στρατιωτική παρέλαση, που φέτος έγινε χωρίς κιγκλιδώματα και τεχνητά φράγματα, προκειμένου ο λαός να έρθει σε επαφή με τις Ένοπλες Δυνάμεις του και τα στρατευμένα παιδιά του, να τα καμαρώσει και να νοιώσει υπερήφανος, ανακαλώντας στη μνήμη του την ιστορία του, καταλογίζεται σε άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων (και δη της Διοίκησης Υποβρύχιων Καταστροφών) φερόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια αυτής της παρέλασης, επειδή τραγούδησαν ένα τετράστιχο.

Πολλοί καλοθελητές βρέθηκαν σε ρόλο Φαρισαίου, κράζοντας: «Άρον άρον σταύρωσον αυτούς».

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών καταδικάζει αυτές τις συμπεριφορές που στόχο έχουν να πλήξουν το γόητρο των Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικά των Ειδικών Δυνάμεων, όταν μάλιστα ανακοινώθηκε διερεύνηση. Καλεί όλους αυτούς που βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα για το χαρακτήρα και τα φρονήματα του ουλαμού της ΔΥΚ που παρέλασε, για μικροπολιτικά οφέλη και λίγη δημοσιότητα, θέλοντας να ρίξουν στην αρένα της πολιτικής αντιπαράθεσης τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, να τα αφήσουν στο καθήκον τους, που δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από την υπεράσπιση της ακεραιότητας και της αξιοπρέπειας της Χώρας μας, που τόσο πολύ βάλλεται τελευταία. Ας αναλογιστούν δε και ας φέρουν στη μνήμη τους ότι οι άνθρωποι αυτοί προσέφεραν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον πολίτη και στην Πολιτεία με βαρύτατο φόρο αίματος, εξουδετερώνοντας βόμβες και εκρηκτικούς μηχανισμούς στη θάλασσα, κάνοντας διασώσεις και τους διασώστες σε ναυάγια (όπως στο πλοίο Normal Atlantic στην Αδριατική), στα χιόνια, σε κάθε περιστατικό όπου οι άλλοι δεν μπορούν, καθώς και σε πολεμικές επιχειρήσεις εν καιρώ ειρήνης όπως ο απεγκλωβισμός αμάχων κάτω από καταιγισμό πυρών στο Σοχούμι (επιχείρηση του 1993 «Χρυσόμαλλο Δέρας», της μεγαλύτερης ειδικής επιχείρησης του Ελληνικού κράτους σε καιρό ειρήνης), στην Αλβανία, το Λίβανο και τη Λιβύη πιο πρόσφατα.

Αυτούς αποθεώναμε ως ήρωες και λεβέντες και σήμερα τους απευθύνουμε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.

Γνωρίζουμε σε όλους ότι η ΜΥΚ έχει συσταθεί πολλά χρόνια τώρα και τα στελέχη που έχουν υποστεί τη σκληρή εκπαίδευσή της έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι δεν ασχολούνται με την πολιτική, θα πρέπει δε να καταλάβουν όλοι σήμερα ότι η Δημοκρατία μας και η ακεραιότητα μας δεν κινδυνεύει από αυτούς που έχουν το ιερό καθήκον να τις διαφυλάσσουν''.

4 σχόλια

  1. μπουρδες!
    δεν λεμε καποιοι φαρισαιοι καποιοι καπου καποτε καλοθελητες αλλα κατονομαζουμε και ιδελογικοποιουμε παντα τετοιες καταστασεις.
    λεμε/αναρχοκομουνιστες φονιαδες, μισελληνες μπολσεβικοι, ανθελληνες εαμοβουλγαροι που μισουν καθε τι εθνικο και ελληνικο,αριστεροι ρεβανιστες που επιδιωνουν τη μαζικη σφαγη εκατομμυριων ελληνων, διωκουν τους ενδοξους ελληνες αξιωματικους που τους ξεφτιλισαν το 49 στο γραμμο βιτσι,,,,καλουμε ολο τον ελληνικο λαο σε εξεγερση και σταση κατα του μισητου κομουνιστικου καθεστωτος του 74 με τις δεξιες και αριστερες του παραλλαγες και τετοια...ετσι πρεπει να θετουμε τα θεματα πλεον με μετωπικη ρηξη και συγκρουση με τον εχθρο αλλιως δεν κανουμε απολυτως τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. as opsete oK. pouprosfereamnistia kai epistrofi stin ellada olli autoi tin savoura tou parapetasmatos kai xekokalizan toukathe ellina ergazomenou ton idrota kai katestrepsan oikonomika tin ellada autoi iathlioi papazides kleftoroufiani ehoun megalitero logo apoton kathe nomotagi ellina politi. Ah poutana elliniki kinonia opou tous anehese navrizoun ta paidiasou tousprostates tis eleutheriasou. ( kapote antikrisa ena agalma opou eihai stithi stin rhodo kai onomazotan karteria.simera karteroume pote epitelous tha fexi ixasteria kainadoume miakaliteri imera ehontas apalagi apotous isvolis genitsarous tou parapetasmatos autoi einai omegaliteros ecthros tis patridosmas kai katopin imoggolompastaroratsa dioti autoi den gnorizoun oute timoun tin hora opou tous prosfere eleutheria. kapote stin polonia kapios mouexigise pos i koumounistes me ellinika onomata einai einai imegaliteri katadotes kainamin tous embisteuto pote . tora hriazete enas giorge papadopoulos prokimenou nakatharisi ton topo apotous koumounistohafiedes pouehoun kataklisi tin patridamas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα 'Ελληνικά σου κάθονται στο στομάχι ρε μπουρδόβλαχε ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.