Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΟ ΠΡΩΙ... ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΚΑΝΕΛΗ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ!

Θα δικαστεί για το πολυσυζητημένο χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη – Δείτε φωτογραφίες Στην Ευελπίδων έφθασε πριν λίγη ώρα ο Ηλίας Κασιδιάρη...


Θα δικαστεί για το πολυσυζητημένο χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη – Δείτε φωτογραφίες
Στην Ευελπίδων έφθασε πριν λίγη ώρα ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το πολυσυζητημένο χαστούκι κατά της Λιάνας Κανέλλη αλλά και την επίθεση στη Ρένα Δούρου, σε βάρος της οποίας εκσφενδόνισε ένα ποτήρι νερό, στη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη έχει ασκηθεί, αυτεπάγγελτη, ποινική δίωξη για απρόκλητη και έμπρακτη εξύβριση και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ηλίας Κασιδιάρης βρέθηκε και χθες στην Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί για το «βίντεο Μπαλτάκου». Ο βουλευτής μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ωστόσο, επέστρεψε στη φυλακή όπου κρατείται προσωρινά για την μεγάλη υπόθεση της Χρυσής Αυγής.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.