Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: Η «ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ (ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ…)

Αφιέρωμα στην «μεγαλειώδη» παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν (πρώην Σαμαροβενιζελιστάν) έκανε η γνω...


Αφιέρωμα στην «μεγαλειώδη» παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν (πρώην Σαμαροβενιζελιστάν) έκανε η γνωστή γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung. Στο αφιέρωμα εξετάστηκε κυρίως η οικονομική παράμετρος της παρέλασης:

«Για να μειώσει τα έξοδα ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε το 2009 οι παρελάσεις στις εθνικές επετείους να είναι μικρότερες. Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ωστόσο υποσχέθηκε μια μεγάλη παρέλαση και τήρησε το λόγο του. Έτσι χθες παρέλασαν στην Αθήνα μεταξύ άλλων τανκς και ειδικές δυνάμεις με την υποστήριξη μαχητικών και ελικοπτέρων.

Τις ερωτήσεις δημοσιογράφων για το κόστος της παρέλασης άφησε αναπάντητες το υπουργείο Άμυνας».

Ωστόσο, το πιο ουσιαστικό στο δημοσίευμα είναι ο τίτλος του: «Εθνική κυριαρχία για το θεαθήναι»! Και με τον τίτλο αυτό η εφημερίδα εννοεί σε απλά ελληνικά, ότι, αφού έχετε παραχωρήσει την εθνική σας κυριαρχία στους διεθνείς τοκογλύφους, γιατί ξοδεύεστε για να δείξετε ότι την διατηρείτε ακόμα;

http://ethnikismos.net


1 σχόλιο

  1. Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν πρώην Σαμαροβενιζελιστάν, πρώην Μινεϊκομπεγλιτιστάν. πρώην Καραμανλομπομπολιστάν, πρωην Σιμητοκοκαλιστάν, πρώην Μητσοτακιστάν, πρώην Ανδρεολουβαριστάν, πρωην, πρώην πρώην και..... η κατοχή συνεχίζεται. Αντε να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.