Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ... ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας προσκάλεσε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ στην διάσκεψη του Απριλίου, η οποία θα λάβει χώρα στην Μόσχα τον Απρίλιο ...


Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας προσκάλεσε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ στην διάσκεψη του Απριλίου, η οποία θα λάβει χώρα στην Μόσχα τον Απρίλιο , και θα έχει ως κύριο θέμα της την ασφάλεια. Ήδη μερικές από αυτές έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση αυτή , δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Άμυνας Ανατόλι Αντόνοφ.

«Καλέσαμε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ σε συνέδριο για την ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένων των ηγετών της Συμμαχίας. Τώρα είναι όλα στα χέρια των συναδέλφων μας, να αποφασίσουν οι ίδιοι αν θα είναι έτοιμοι προς συζήτηση ή αν προτιμούν να «κραδαίνουν μόνο το σπαθί τους», είπε στους δημοσιογράφους ο Αντόνοφ.

Ο ίδιος τόνισε ότι η Ουκρανία δεν έχει προσκληθεί στη διεθνή διάσκεψη.

«Σε αυτό το στάδιο του σκληρού ανταγωνισμού των πληροφοριών σε σχέση με την κρίση στη νοτιοανατολική Ουκρανία, αποφασίσαμε να μην πυροδοτήσουμε και άλλο την κατάσταση, και πήραμε την απόφαση να μην προσκαλέσουμε Ουκρανούς συναδέλφους μας στην εκδήλωση», πρόσθεσε ο Αντόνοφ.

Οι δυτικές χώρες δημιουργούν μια νέα διαχωριστική γραμμή, έχοντας επιλέξει τη Ρωσία ως στόχο τους, αντί να καταπολεμούν την ισλαμική τρομοκρατία, δήλωσε ο Ρώσος αξιωματούχος.

«Αντί να ενώσουν τις προσπάθειες τους με εμάς στην καταπολέμηση του κακού, με σημαντικότερη αυτής της τρομοκρατίας, οι δυτικές χώρες δημιουργούν μια νέα διαχωριστική γραμμή … και σήμερα έχουν επιλέξει την Ρωσία ως στόχο τους, τόνισε ο Αντόνοφ στους δημοσιογράφους.

Το σύστημα της διεθνούς ασφάλειας έχει διαταραχθεί από τις ενέργειες των Ηνωμένων Πολιτειών, και των συμμάχων τους, και θα είναι δύσκολο να αποκατασταθεί αυτό χωρίς αμοιβαία εμπιστοσύνη, υπογράμμισε ο Ρώσος Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας .

«Χωρίς εμπιστοσύνη, θα είναι δύσκολο να «επιδιορθώσουμε» το διεθνές σύστημα ασφαλείας, το οποίο έχει υποστεί σοβαρές καταστροφές από τις ενέργειες των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους στην διεθνή σκηνή», κατέληξε ο Αντόνοφ στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, αλλά και πληροφορίες του ρωσικού τύπου, δεν θυμόμαστε στο πρόσφατο παρελθόν πιο δύσκολη κατάσταση των σχέσεων , από τις παρούσες σχέσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας. Άλλωστε οι συνεχείς ασκήσεις και οξεία ρητορική δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση .

pentapostagma.gr



πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.