Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ "ΛΑΜΠΡΟΥ ΦΟΥΝΤΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ...

Επίθεση στη μνήμη του μέλους του Επαναστατικού Αγώνα Λάμπρου Φούντα που έχασε τη ζωή του σε συμπλοκή με αστυνομικούς πριν από περίπου 5...


Επίθεση στη μνήμη του μέλους του Επαναστατικού Αγώνα Λάμπρου Φούντα που έχασε τη ζωή του σε συμπλοκή με αστυνομικούς πριν από περίπου 5 χρόνια ήταν αυτή που άγνωστοι πραγματοποίησαν ξημερώματα Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης.

Σύμφωνα με τον συντάκτη της προκήρυξης που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org ο αστυνομικός φρουρός πυροβόλησε στον αέρα προκειμένου να «αποκρούσει» την επίθεση, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

«Επειδή γνωρίζουμε, όπως κι εσύ, πως δεν ταιριάζουν δάκρυα για όσους έπεσαν για την κοινωνική Επανάσταση, επιλέγουμε την επίθεση, για τη διαφύλαξη της μνήμης, μα κι ως έναν από τους πολλούς τρόπους για να συνεχίσουμε τον αγώνα και μέσα στην περίοδο του ρεφορμιστικού εφησυχασμού, της νέας εθνικής ενότητας και ταξικής συνεργασίας που οικοδομείται. Οι νέοι ηγήτορες του καθεστώτος, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, μιλούν για "συνέχεια του κράτους". Ας τους θυμίσουμε πως την ίδια συνέχεια έχει η οργή και το πάθος μας για την ελευθερία, την ίδια συνέχεια η συνέπεια κι η αποφασιστικότητα για το γκρέμισμα αυτού του κόσμου και το χτίσιμο του νέου που ονειρευόμαστε.
Έτσι, λοιπόν, επιτεθήκαμε στις 28/03 στο Α.Τ.Δάφνης, τμήμα στο οποίο υπηρετούσαν οι δολοφόνοι του Λάμπρου, πυρπολώντας 3 περιπολικά κι 1 υπηρεσιακό όχημα. Παρά τον φρουρό που ήταν έξω και μας σημάδευε ευθύβολα, πυροβολώντας μάλιστα στον αέρα, η επίθεση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τους όρους που εμείς είχαμε θέσει» αναφέρει μεταξύ άλλων ο συντάκτης της προκήρυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.