Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Η... ΠΕΤΡΟΥΛΑ!!! ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΡ, Η ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ...

Ορκίστηκε και ανέλαβε την Παρασκευή τα καθήκοντά της ως προέδρου της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας, η  Πετρούλα Σαρτζετάκη  όπως και η νέα...

Ορκίστηκε και ανέλαβε την Παρασκευή τα καθήκοντά της ως προέδρου της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας, η Πετρούλα Σαρτζετάκη όπως και η νέα πρόεδρος του ΕΟΦ, αναπληρώτρια καθηγήτρια Κ. Αντωνίου.
Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) κας Κατερίνας Αντωνίου, αναπληρώτριας Καθηγήτριας Φαρμακολογίας, του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της προέδρου της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας κας Πετρούλας Σαρτζετάκη, δικηγόρου, διδάκτωρα Νομικής του Πανεπιστημίου Aix-Marseille.
Οι πρόεδροι των δύο οργανισμών ανέλαβαν επίσημα τα καθήκοντά τους.
Στην κεντρική φωτογραφία η κ. Σαρτζετάκη, κόρη του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας με τον υπουργό Υγείας στο γραφείο του.
petroula_sartzetaki

2 σχόλια

  1. ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ;;;ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ''ΟΝΟΜΑ'' ΚΑΙ ''ΜΕΣΟΝ''--' ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προικούσα νύφη σίγουρα! Εκτός απο τα σερβίτσια που της κουβάλαγαν παράνομα οι σοσιαλιστές(!) γονείς της με τα containers απο Κίνα έχει και Δημόσια θεσάρα γερής μίζας! Η προσωποίηση της αξιοκρατίας!!!!

    Αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.