Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑ ΚΟΡΟΪΔΑ: ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!! ΚΑΙ ΣΥ... ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΛΑΕ ΠΛΗΡΩΝΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ... ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

Την αύξηση των αποδοχών -της τάξης του 8 έως 10% - που περιλαμβάνει η νέα συλλογική σύμβαση τριετούς διάρκειας που υπέγραψαν την Παρασκευ...

Την αύξηση των αποδοχών -της τάξης του 8 έως 10% - που περιλαμβάνει η νέα συλλογική σύμβαση τριετούς διάρκειας που υπέγραψαν την Παρασκευή η διοίκηση της ΔΕΗ και οι εκπρόσωποι της ΓΕΝΟΠ, καθώς και άλλων τριών σωματείων της ΔΕΗ (Σπάρτακος, ΕΤΕ, ΠΑΣΥΠ) σχολίασε στο Twitter η τέως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή.

Η ίδια αναφερόμενη προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, του υπενθυμίζει πως προεκλογικά είχε δεσμευτεί να μην πληρώνουν ΔΕΗ οι ανήμποροι και όχι περαιτέρω αύξηση στους μισθούς των εργαζομένων αυτής, κάνοντας παράλληλα λόγο για «απίστευτη πρόκληση».

Συγκεκριμένα έγραψε: «Συγγνώμη @atsipras να μην πληρώνουν οι ανήμποροι ΔΕΗ υποσχέθηκες,όχι να κάνεις αύξηση 10% στους εργαζόμενους της ΔΕΗ.Απίστευτη πρόκληση!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.