Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΞΑΦΡΙΖΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ...

Ό,τι χρειαζόντουσαν, το... έκλεβαν από τα σούπερ μάρκετ του Καρπενησίου στα οποία έμπαιναν παριστάνοντας τους πελάτες ένας 38χρονος Αλβαν...

Ό,τι χρειαζόντουσαν, το... έκλεβαν από τα σούπερ μάρκετ του Καρπενησίου στα οποία έμπαιναν παριστάνοντας τους πελάτες ένας 38χρονος Αλβανός και η 36χρονη γυναίκα του! Μόνο σε ένα δεκαήμερο, είχαν αρπάξει πλήθος προϊόντων από τέσσερα καταστήματα της περιοχής.

Το ζευγάρι άρπαζε από τρόφιμα και καλλυντικά μέχρι ρούχα και άλλα εμπορεύματα, τα περισσότερα από τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι τους στο Καρπενήσι όταν συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που τους ταυτοποίησαν ως δράστες, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους υπευθύνους των σούπερ μάρκετ.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις περιπτώσεις κλοπής προϊόντων, τις οποίες το αντρόγυνο είχε διαπράξει από τις 16 ως και τις 26 Μαρτίου. Η έρευνα συνεχίζεται, όμως, για να εξακριβωθεί αν έχουν «χτυπήσει» και άλλα καταστήματα, ενώ στο μεταξύ οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.