Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ – BINTEO

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια για το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Τσ...


Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια για το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Τσίπρα που αφορά την ανθρωπιστική κρίση.

Ο Συναγωνιστής τόνισε από βήματος της Βουλής πως για ακόμη μία φορά παρακωλύεται η εύρυθμη λειτουργία της Βουλής και καταλύεται το Σύνταγμα και η Λαϊκή Κυριαρχία, καθώς ο εισαγγελέας φυλακών Κορυδαλλού αναιτιολόγητα απαγόρευσε στους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στο Κοινοβούλιο και να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο τονίζοντας ότι η ανθρωπιστική κρίση είναι μια τραγική πραγματικότητα στην χώρα μας και πως το εν λόγω νομοθέτημα είναι μια «ασπιρίνη» και τίποτα περισσότερο. Βασική αιτία είναι η 40χρονη άθλια διακυβέρνηση της χώρας από καταστροφικές κυβερνήσεις και μάλιστα από την οικτρή μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.

Προτεραιότητα των μνημονιακών συγκυβερνήσεων παραμένει η πληρωμή του επαχθούς χρέους και των τραπεζών σε βάρος του ελληνικού λαού. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι ο λογιστικός έλεγχος και η διαγραφή του χρέους.

Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή θα υπερψηφίσει οποιοδήποτε μέτρο ανακουφίζει, έστω και λίγο, τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.