Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

8 ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ 18 ΓΑΤΙΑ ΕΙΧΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ... 30 ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ 30 ΓΑΤΙΑ Η 36ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Η ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΣΥΛΛΕΧΘΟΥΝ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ

Έκκληση για τη συγκέντρωση ζωοτροφών, κουβερτών, αντιπαρασιτικών φαρμάκων για τα γατιά και τα σκυλιά που φιλοξενούσαν στα σπίτια τους οι δ...


Έκκληση για τη συγκέντρωση ζωοτροφών, κουβερτών, αντιπαρασιτικών φαρμάκων για τα γατιά και τα σκυλιά που φιλοξενούσαν στα σπίτια τους οι δύο γυναίκες, οι οποίες κατηγορούνται για εμπλοκή στην υπόθεση των «Πυρήνων της Φωτιάς» κάνει η Ζωοφιλική Ομάδα Εθελοντών Σαλαμίνας (Ζ.Ο.Ε.Σ.).

Η Νάντια Ζόμπολα πρόεδρος της Ζ.Ο.Ε.Σ. εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι με εξουσιοδότηση της 60χρονης γυναίκας, που προφυλακίστηκε, και με την άδεια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μπορούν να μπαίνουν στο σπίτι της που βρίσκεται στο Αιάντειο και να ταΐζουν τα 8 σκυλιά και τα 18 γατιά της (που μένουν εντός του σπιτιού).


Τα ζώα της 60χρονης γυναίκας είναι υγιή και περιποιημένα όμως μεγάλες ανάγκες υπάρχουν για τα 30 σκυλιά και τα 30 γατιά που βρέθηκαν να ζουν υπό τελείως ακατάλληλες συνθήκες στον σπίτι της 36χρονης, η οποία αφέθηκε ελεύθερη σήμερα με περιοριστικούς όρους.
Οι συνθήκες διαβίωσης τόσο της 36χρονης όσο και των ζώων που είχε αναλάβει είναι εξαιρετικά κακές και τώρα τα μέλη του σωματείου θα καθαρίσουν τον χώρο και θα φροντίσουν να υπάρχουν φυσιολογικές συνθήκες ζωής για όλους μια και λόγω των περιοριστικών όρων δεν μπορεί να εργάζεται.
Η κα Ζόμπολα και αρκετοί φιλόζωοι που δραστηριοποιούνται στο νησί ζητούν τη συνδρομή εκείνων οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν είδη όπως:
-Κουβέρτες, παπλώματα για να ζεσταθούν τα ζώα
-Γατοτροφές, σκυλοτροφές σε κονσέρβες και σε ξηρή μορφή
-Αντιπαρασιτικά φάρμακα για σκυλιά και γάτες
-Δοχεία νερού και φαγητού
-Άμμο και λεκανάκια για τις γάτες
Όποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλείται να επικοινωνήσει με την κα Ζόμπολα στο τηλέφωνο: 6938209651, την Χριστίνα: 6972607907, την Ειρήνη: 6984609756 και τη Δέσποινα 6987902958.
Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ


Read more http://www.zoosos.gr/article/6724/ekklese-gia-ta-zoa-ste-salamina-pou-anelavan-philozooi-me-ten-adeia-tes-aditromokratike

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.