Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΕ ΘΥΜΑ, ΠΑΡΕ ΚΟΡΟΪΔΟ, ΒΛΑΚΑ ΕΛΛΑΔΙΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΕ... Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΟ ΥΠΕΞ... ΔΗΘΕΝ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΠΑΤΗ...!!! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 - ΑΡ.Φ. 693 (1491)

Η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων πρέπει να βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος (και της Κύπρο...


Η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων πρέπει να βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ".

Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com


ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ! ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ! Και μετά άντε ψηφίστε “Ελληνοαμερικάνοι” Ομπάμα και Δημοκράτες στο Αμέρικα!

ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ: Στον Καραθεοδωρή στηρίζεται ολόκληρη η σύγχρονη Αεροδιαστημική!

ΟΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ... “ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ”! ΜΗ ΔΟΥΝ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ... ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ 40 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΜΕ... ΦΙΛΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΝΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ... ΣΑΜΑΡΑ!

“ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΕΕΙ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ”! ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕ Ο ΕΡΟΓΛΟΥ!

ΑΝΤΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ!!! ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ!

ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ! Ο ΝΕΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...

ΤΑ... ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ!

ΤΟΝ “ΕΦΑΓΑΝ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ - ΣΕ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ 4 ΑΡΧΗΓΟΥΣ!

NEA ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ “ΣΤΟΧΟΥ”: Παραιτήθηκε ταπεινωτικά ο Εβραίος αντιδήμαρχος του Μπουτάρη, Χασδάϊ Καπόν

ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ… Χύστε τον ιδρώτα σας για τους Λάθρο και θα πάτε αρωματισμένοι στον Παράδεισο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.