Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ Η 17ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΙΣΗΧΘΗ ΣΤΗ ΜΕΘ

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ρώμης η 17χρονη Ελληνίδα μαθήτρια, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά χθες το βράδυ πέφτοντας απ...


Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ρώμης η 17χρονη Ελληνίδα μαθήτρια, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά χθες το βράδυ πέφτοντας από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου της ιταλικής πρωτεύουσας.
Σύμφωνα με το ελληνικό υπουργείο Υγείας, η μαθήτρια νοσηλεύεται από χθες τα μεσάνυχτα σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της ιταλικής πρωτεύουσας, καθώς φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η 17χρονη χειρουργήθηκε για την αφαίρεση εγκεφαλικού αιματώματος και αμέσως μετά εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου η αναπνοή της υποστηρίζεται μηχανικά, ενώ οι γονείς της, ήδη, έχουν μεταβεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ενημερώνει το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας και σημειώνει ότι τα συναρμόδια υπουργεία Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παιδείας και Εξωτερικών, βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη και τους θεράποντες γιατρούς του νοσοκομείου.

Το υπουργείο Υγείας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και αναφέρει ότι με όποιο τρόπο χρειαστεί θα συμβάλει ώστε να αποκατασταθεί η υγεία της νεαρής μαθήτριας και να υποστηριχθούν η οικογένειά της, οι συμμαθητές της και οι συνοδοί καθηγητές.

Η 17χρονη βρισκόταν στη Ρώμη κατά τη διάρκεια πενθήμερης εκδρομής και οι συμμαθητές της επιστρέφουν σε λίγη ώρα αεροπορικώς στην Αθήνα.

Στο μεταξύ, η Εισαγγελία της Ρώμης διεξάγει έρευνα για την εξακρίβωση των αιτιών του συμβάντος, όπως προβλέπει η ιταλική νομοθεσία.

Από το τραυματολογικό κέντρο της Ρώμης διαρρέει ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσει η 17χρονη να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.