Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ... ΣΕ 11 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ EUROGROUP ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ...!!!

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ EUROGROUP... Την ίδια ώρα κανονι...


ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ EUROGROUP...

Την ίδια ώρα κανονικά συνεχίζονται και σήμερα οι συνομιλίες στο Brussels Group, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο κοινοτικές πηγές στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με τις οποίες οι συζητήσεις είναι εποικοδομητικές και προχωρούν, προκειμένου να μπορέσει να συνεδριάσει η Ομάδα Εργασίας της Ευρωζώνης (Eurogroup Working Group) την ερχόμενη Τετάρτη και μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ωστόσο, όπως τονίζουν είναι μάλλον απίθανο να συγκληθεί Eurogroup πριν τις 6 Απριλίου και σε κάθε περίπτωση δεν θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Το πότε θα γίνει ακριβώς θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα θα προχωρήσουν οι διαβουλεύσεις στο Brussels Group για να οριστικοποιηθεί ο κατάλογος των μεταρρυθμίσεων της ελληνικής κυβέρνησης, ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Το Σάββατο, πηγές από την Κομισιόν ανέφεραν ότι εντοπίζονται δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις, αφού κοινοτικές πηγές τόνιζαν ότι απομένει ακόμα πολλή δουλειά στο Brussels Group κι ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστούν όλο το σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.