Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 10 ΜΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ ΖΥΓΙΖΕΙ... 20 ΚΙΛΑ!!!

Είναι μόλις 10 μηνών και ζυγίζει κοντά στα 20 κιλά. Η Aliya Saleem από την Ινδία είναι το πιο παχύσαρκο μωρό στον κόσμο και ακόμα δεν έχε...

Είναι μόλις 10 μηνών και ζυγίζει κοντά στα 20 κιλά. Η Aliya Saleem από την Ινδία είναι το πιο παχύσαρκο μωρό στον κόσμο και ακόμα δεν έχει κλείσει το πρώτο έτος της ηλικίας της.

Η μικρή Aliya γεννήθηκε 4 κιλά αλλά μόλις συμπλήρωσε τον τέταρτο μήνα άρχισε να αυξάνει το βάρος του ραγδαία και σύμφωνα με τους γιατρούς σήμερα ζυγίζει όσο ένα κοριτσάκι 6 ετών.
Οι γονείς του παιδιού ανησυχούν καθώς άλλο ένα τους παιδί πέθανε 18 μηνών επειδή και εκείνο από υπερβολικό βάρος.

Η 25χρονη Shabana Parveen μητέρα της Aliya είπε: «Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της μικρή άρχισε να παίρνει ανεξήγητα βάρος. Κάθε δύο εβδομάδες της αγοράζαμε ρούχα γιατί δεν της έκαναν τα προηγούμενα».

Η ποσότητα φαγητού και γάλακτος που καταναλώνει η μόλις 10 μηνών Aliya είναι υπερβολική για την ηλικία της

Η υπερβολική αύξηση βάρους έχει βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της μικρής καθώς οι γονείς της δεν έχουν χρήματα για να αντιμετωπίσουν ιατρικά την πάθησή της.

Ο 28χρονος πατέρας της Mohammad Saleem εξηγεί: «Προσπαθούμε όσο μπορούμε. Αυτό που μπορούμε να της προσφέρουμε είναι να την πηγαίνουμε στο νοσοκομείο» και συνεχίζει: «Οι γιατροί του χωριού δεν μπορούν να μας πουν από τι πάσχει. Πήγαμε την Aliya σε έναν άλλο γιατρό ο οποίος μας συμβούλεψε να την πάμε σε μεγάλο νοσοκομείο για εξετάσεις. Δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά».

Το πρόβλημα της μικρής Aliya κινητοποίησε εξειδικευμένους παιδιάτρους στο Δεχλί. Ο δρ. Krishan Chugh επικεφαλής της παιδιατρικής στο νοσοκομείο Fortis είπε: «Είναι το πιο βαρύ μωρό που έχω δει ποτέ στην καριέρα μου. Το παιδί πάσχει από παθογόνο παχυσαρκία και ορμονικές διαταραχές. Πρέπει να κάνουμε στην μικρή εξετάσεις για να εντοπίσουμε το πρόβλημά της και να της δώσουμε την κατάλληλη θεραπεία. Για τις περισσότερες ορμονικές διαταραχές υπάρχει θεραπεία».

Οι γονείς του παιδιού ανησυχούν για την υγεία του παιδιού τους

πηγή: dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.