Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ... ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ SUZUKI JIMΝY ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΛΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ...!!!

Οι φίλοι του Αλέξανδρου που εγκαταλείφθηκε και άφησε την τελευταία του πνοή στο οδόστρωμα στην συμβολή της Δημοσθένους με την Ματζαγριωτάκη...


Οι φίλοι του Αλέξανδρου που εγκαταλείφθηκε και άφησε την τελευταία του πνοή στο οδόστρωμα στην συμβολή της Δημοσθένους με την Ματζαγριωτάκη στην Καλλιθέα ζητάνε από όλους μα\ς βοήθεια για να απονεμηθεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...

Τα χρονικά όρια στενεύουν,σας παρακαλω κοινοποιήστε. Αυτός που σκότωσε τον φίλο μας Αλέξανδρο τα ξημερώματα της Κυριακής στη Καλλιθέα,οδηγούσε SUZUKI JIMNY τέτοιου χρώματος και έχει χτυπήσει στη δεξια πλευρα. Δείξτε το όπου μπορείτε. Κάποιο παρόμοιο σε κάποιο parking,σε κάποιο συνεργείο, σε άποια πυλωτη, κάποιος θα έχει δει κατι... Πρέπει να τον βρούμε. Αν μέινει ελευθερος θα ξανασκοτώσει και την επόμενη φορα μπορει να είναι κάποιος δικός σας ανθρωπος... Τηλέφωνα Τροχαιας Καλλιθέας 210-9542093 και 210-9542101.

4 σχόλια

  1. Eνδέχεται να είναι γκρι πέρλα.Εχουμε τον κωδικό χρώματος απο το εργοστάσιο,και εχει αρχίσει η διαστάυρωση στοιχειων με άδειες κυκλοφορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να βοηθήσουμε όλοι....Ο καθένας μας μπορεί να βρεθεί μπροστά του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία η διαφημισούλα της suzuki...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και μένω Θεσσαλονίκη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.....
    Το έχω κοινοποιήσει ήδη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.