Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"O ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"!!! ΟΡΙΣΤΕ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο "ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΝΤΑΝΙ"!!!

Τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη μετά την εκλογή ΣΥΡΙΖΑ μοιράζεται ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ στο «Έθνος της Κ...

Τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη μετά την εκλογή ΣΥΡΙΖΑ μοιράζεται ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ στο «Έθνος της Κυριακής».

«Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας. Η ελληνική πολιτική βρισκόταν σε τέλμα» σχολιάζει ο «Κόκκινος Ντάνι».

Όσο για το αν η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να επηρεάσει τις εκλογές στην Ισπανία υπέρ των Podemos λέει: «Αυτό είναι βιαστικό συμπέρασμα. Τώρα η δυσκολία για το ΣΥΡΙΖΑ είναι πώς να βρει μία συμφωνία με την Ευρώπη. Τα στελέχη εκείνα που ήθελαν την Ελλάδα να είναι εκτός ευρώ βλέπουν ότι αν κάτι τέτοιο συμβεί πάλι δεν θα βρεθούν λεφτά. Εκτός εάν στραφούν προς τη Ρωσία. Ο νέος υπουργός Εξωτερικών για παράδειγμα είναι ταγμένος υπέρ του Πούτιν. Παίζοντας ένα τέτοιο φιλορωσικό χαρτί μπορεί η νέα κυβέρνηση να πει στους Ευρωπαίους "δεν χρειάζομαι τα λεφτά σας" και να στραφεί προς τη Ρωσία ή την Κίνα».

Στη συνέχεια ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα παιδί της πολιτικής της λιτότητας που επιβλήθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι έξυπνος, πολύ ισχυρός τακτικιστής και κατάφερε να επωφεληθεί από αυτήν την απανθρωπιά της λιτότητας. Εξουδετέρωσε το ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεία πήρε τη θέση του. Είναι ο πραγματικός… γιος του Ανδρέα Παπανδρέου».

Όσο για το τι περιμένει από τις διαπραγματεύσεις της νέας κυβέρνησης με την τρόικα και τις Βρυξέλλες, η εμβληματική φιγούρα της ευρωπαϊκής Αριστεράς λέει ότι πρέπει να διαμορφώσουν ένα σχέδιο σωτηρίας για την Ελλάδα, να προσπαθήσουν να πάρουν με το μέρος τους τη ΝΔ αφού παραμεριστεί ο Σαμαράς και για το λόγο αυτό, όπως εξηγεί, η επιλογή Προέδρου της Δημοκρατίας πρέπει να φέρει συμβιβασμό με τη ΝΔ αλλά και με το Ποτάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.