Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΙΣΤΕ ΠΡΟΟΔΟΣ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ... ΤΡΑΒΕΣΤΙ!!!

Εάν πρωταγωνιστούσε σε ταινία, αυτή θα μπορούσε να είναι είτε το «Αυτός, αυτή και τα σφυρίγματα» είτε το «Μάντεψε τι κάνω τα βράδια»... Η...

Εάν πρωταγωνιστούσε σε ταινία, αυτή θα μπορούσε να είναι είτε το «Αυτός, αυτή και τα σφυρίγματα» είτε το «Μάντεψε τι κάνω τα βράδια»... Η πρώτη τραβεστί διαιτητής του κόσμου που επέλεξε να είναι γυναίκα, αλλά ενδόμυχα θα ήθελε να είναι άντρας, ονειρεύεται να σφυρίξει κάποια μέρα σε Μουντιάλ. Μέχρι τότε ακροβατεί μεταξύ καμπαρέ και αγωνιστικών χώρων και μοιράζει κάρτες με νάζι σε ανυποψίαστους ποδοσφαιριστές…

«Σε ηλικία 10 ετών ανακάλυψα πως δεν μου άρεσαν τα κοριτσάκια. Ηθελα να παίζω συνέχεια με αγοράκια και τα κοιτούσα περίεργα. Η ιδιαιτερότητα ήταν πως και εγώ ήμουν αγόρι. Τέτοιο ήμουν μέχρι τα 18.

Τότε πήρα τις δύο σημαντικότερες αποφάσεις στην ζωή μου.

Η πρώτη ήταν πως θα μεταμορφωνόμουν σε γυναίκα και η δεύτερη πως θα γινόμουν διαιτητής». Τα λόγια του/της Βαλέριο Φερνάντες Γκάμα προδίδουν εκ διαμέτρου αντίθετες επιθυμίες. Και εάν το να επιλέξει τη γυναικεία υπόσταση έχει τη δική του λογική, σε καμία περίπτωση δεν συμβαδίζει με το να τρέχει ως τέτοια και να μοιράζει κάρτες στα τοπικά γήπεδα της πολιτείας Σεαρά.

1 σχόλιο

  1. Η Ελλαδα μαλλον εχει την πρωτια.Το 2005 σφυριξε διαιτητης τρανσεξουαλ για δεκα συνεχομενα χρονια τι και πως ειναι δυσκολο να το βρειτε καθως ηταν χαμηλων τόνων και δεν ηθελε δημοσιοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.