Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ...!!! ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΥΤΟ ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ Η ΖΑΜΠΛΟΥΤΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ

Ο Γιάνης είναι πάντα στυλάτος, στο Λονδίνο αναγκάστηκε να ντυθεί έτσι γιατί έχασε τη βαλίτσα του στο αεροδρόμιο, είπε η σύζυγος του κ. Βα...

Ο Γιάνης είναι πάντα στυλάτος, στο Λονδίνο αναγκάστηκε να ντυθεί έτσι γιατί έχασε τη βαλίτσα του στο αεροδρόμιο, είπε η σύζυγος του κ. Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου, απαντώντας στα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για τις ενδυματολογικές του επιλογές.

Η κυρία Στράτου έγραψε στο Facebook πως το «μπουφάν-γκάνγκστερ» ήταν δανεικό και ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης αναγκάστηκε να αγοράσει ένα πουκάμισο την τελευταία στιγμή, αφού χάθηκε η βαλίτσα του και ο ίδιος έπρεπε να συμβιβαστεί με άλλες ενδυματολικές επιλογές απ' ό,τι οι δικές του. Μάλιστα, η Δανάη Στράτου πρόσθεσε πως μπορεί ο Γιάνης Βαρουφάκης να μη φοράει γραβάτες, ωστόσο προσέχει πολύ το στυλ του.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Για κάποιον που γνωρίζει: Η απάντηση είναι απλή, έχασε την βαλίτσα του στο αεροδρόμιο. Ο Γιάνης δεν φορά γραβάτες, αλλά είναι πάντα στυλάτος, αυτή την φορά ωστόσο το look του είναι ελαφρώς παράξενο γιατί φορά ένα δανεικό μπουφάν, ενώ αναγκάστηκε να αγοράσει ένα πουκάμισο την τελευταία στιγμή».



Τη φωτογραφία από το προφίλ της κυρίας Στράτου στο Facebook τη δημοσίευσε το thebest.gr.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε πάει στο τετ α τετ με τον Βρετανό ομόλογό του Τζορτζ Όσμπορν φορώντας ένα πουκάμισο χρώματος μπλε ηλεκτρίκ και ένα μπουφάν «γκάνγκστερ» -όπως σχολίασε ο Guardian- το οποίο μάλιστα του ήταν τεράστιο.

Τι είχε γράψει ο Guardian για το ντύσιμο του Γιάνη Βαρουφάκη

«Ο Οσμπορν, με το αλά Ιούλιος Καίσαρας κούρεμά του και το σωστό κοστούμι να δίνει το χέρι του σε έναν άνδρα που φορούσε ένα γαλάζιο πουκάμισο -κατάλληλο για το Wetherspoons (σ.σ.: αλυσίδα παμπ)- και το παλτό του έμπορου ναρκωτικών από τη μουσική σκηνή του Μάντσεστερ στις αρχές του '90. Το ξυρισμένο κεφάλι, η στάση πορτιέρη με τα ανοιχτά πόδια και τα χέρια στην τσέπη και το άνετο χαμόγελο έδιναν μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό το look», είχε γράψει ο Guardian.





iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.