Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΝΑΞΟ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΛΗ...!!!

Εξιχνιάστηκε και συνελήφθη ο Αλβανός δράστης της δολοφονίας της εικαστικόυ Κατερίνας Ζαζάνη στο Γαλανάδο της Νάξου(11/10 2014). Ο προσδιο...



Εξιχνιάστηκε και συνελήφθη ο Αλβανός δράστης της δολοφονίας της εικαστικόυ Κατερίνας Ζαζάνη στο Γαλανάδο της Νάξου(11/10 2014). Ο προσδιορισμένος Αλβανος δράστης, συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής σε επιχείρηση στην Πάτρα (19/02).

Στο τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται από τα ξημερώματα ο Αλβανός δράστης της δολοφονίας της Κατερίνας Ζαζάνη. Ο Αλβανός σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, εντοπίσθηκε και προσήχθη από την Πάτρα όπου είχε καταφύγει.
Από την εξακρίβωση στοιχείων του, οι Ελληνικές Αρχές, αναζητούν τον «Ηλία» ή «Βαγγέλη» της Νάξου, τον Μόντι ή Έντμοντ ή Ντέτιαν Παπαγιάν, Αρτάν Μπαρτάν στα διωκτικά έγγραφα. Ο Αλβανός διατηρούσε επτα διαφορετικά Δελτία Ταυτότητας και σε τρία ακόμη ονοματεπώνυμα, με διαφορετικά στοιχεία γονέων, ηλικίας από 31 έως 34 χρόνων και όπως διαπιστώθηκε κατά την ταυτοποίηση, είχε προσδιορισθεί ως δράστης της δολοφονίας της 59χρονης εικαστικόυ, με παρελθόν στις Διωκτικές Αρχές και ποινικό μητρώο ως δράστης σε δολοφονίες και ληστείες .
Οπως είχε προεκυψει απο την εξεταση του DNA, σε σημεία και αντικείμενα απο το σπίτι της, προσδιορισαν τον Αλβανό ως δολοφόνο της 59χρονης εικαστικόυ. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βιολογικό υλικό, έχει εντοπισθεί στο κομμάτι ύφασμα και σε σπάγγο, με τα οποία ειχε στραγγαλίσει ο δράστης την εικαστικός μέσα στο σπίτι της.

Η 59χρονη ζωγράφος-εικαστικος Κατερίνας Ζαζάνη, εντοπίσθηκε νεκρή, μέσα στο σπίτι που διατηρούσε έξω από τον οικισμό Γαλανάδο της Νάξου(11/10). Ο Αλβανός εργάτης τον οποίο είχε προσλάβει για εργασίες αν και αναζητήθηκε από την πρώτη στιγμή, δεν εντοπίσθηκε στο νησί, με τα προανακριτικά στοιχεία να τον καταδεικνύουν ως βασικό ύποπτο.

Σε βάρος του Αλβανού εκκρεμούν τρία τουλάχιστον εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονίες ηλικιωμένων, στην Αρκαδία το 2008, και το 2012, και στη Σπηλιά Κυπαρισσίας το 2011.

Στις 10 Μαΐου 2011 στην Σπηλιά του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία, δολοφονεί 79χρονο μετά από μία έντονη εργασιακή προστριβή, τον στραγγάλισε μέσα στο κτήμα του, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του.

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2011 στο χωριό Βούρβουρα Αρκαδίας εισβάλλουν στο σπίτι όπου διέμενε ζευγάρι ηλικιωμένων, και ξυλοκοπησε άγρια τον 77χρονο, τη στιγμή που η σύζυγός του τους εκλιπαρούσε να σταματήσουν.

Το Δεκέμβριο του 2011, στραγγάλισε και λήστεψε 79χρονο στο Δώριο Μεσσηνίας, έπειτα από εργασιακή αντιδικία.

Στα μέσα Φεβρουαρίου τον επόμενο χρόνο (30/03 2012) δολοφονεί έναν ακόμα 82χρονο γέροντα, σην Τρίπολη Αρκαδίας, κατά τη διάρκεια ληστείας.

Εντάλματα σύλληψης, εκκρεμούν σε βαρος του και για σωρεία ληστειών και κλοπών σε Λαμία, Αμφίκλεια, Ναύπλιο και Τρίπολη, ενώ «ανοίγουν» ανεξιχνίαστες υποθέσεις, με πηγές της ΕΛΑΣ, να προσδιορίζουν τις υποθέσεις σε επτά . Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμουν οτι πρόκειται για «παροδικό δολοφόνο», ο οποίος εμφανίζεται σε μία περιοχή της χώρας, εργαζόταν, λήστευε και σκότωνε, εξαφανιζόταν για ένα χρονικό διάστημα, επέστρεφε σε άλλη περιοχή διαπράττοντας παρόμοια αποτρόπαια εγκλήματα. Μετά και από αυτή την εξέλιξη, έχουν ανοίξει όλοι οι φάκελοι ανεξιχνίαστων εγκλημάτων ηλικιωμένων με κοινά χαρακτηριστικά δράσης.

Στο εγκλημα στο Γαλανάδο, ο Αλβανός δράστης αιφνιδίασε το θύμα, με τη σορό της εικαστικόυ να φέρει τραύματα από χτύπημα στο κεφάλι και στη συνέχεια τη στραγγαλισε με ύφασμα το οποίο βρέθηκε τυλιγμένο στο λαιμό της.

Συμφωνα μέ τον ιατροδικαστή ο θάνατος της 59χρονης Κατερίνας Ζαζάνη, ηταν ασφυκτικός. Το θύμα είχε στο λαιμό του κομμάτια υφάσματος και σπάγκου- ενώ τα χέρια της ήταν δεμένα.
Το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης, αλλά παρουσίαζε ίχνη έρευνας, με τον δράστη να έχει αποσπάσει σημαντικό χρηματικό ποσό, κοσμήματα και δύο κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας, πως κατέθεσε ο 21χρονος γιος της εικαστικού.

Το έγκλημα έχει προσδιοριστεί χρονικά (09/10), όταν ξεκίνησε να την αναζητά ο γιος της ο οποίος ζει στην Αθήνα.

Ο Αλβανός ο οποίος διέμενε στο νησί, φέρεται τα ίχνη του να «έσβησαν» ξαφνικά, όταν πλεον εντοπίσθηκε νεκρή η ζωγράφος και άρχισαν οι αναζητήσεις από τις Αρχές.

Η εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του Αλβανού «εργάτη», και το ποινικό του μητρώο, έστρεψε τις έρευνες στην αναζήτηση του ως ύποπτο δράστη της ανθρωποκτονίας, ενώ στα στοιχεία του έχει εκδοθεί νεο ένταλμα σύλληψης από τις Εισαγγελικές Αρχές, και αναζητείται στην Αλβανία, όπου κι εκτιμάται οτι έχει καταφύγει. Πρός τις Αλβανική Αρχές έχει κατατεθεί αίτημα συνδρομής, στο πλαίσιο της οποίας έχει ζητηθεί η αποστολή της φωτογραφίας του καταζητούμενου Αλβανού στις Ελληνικές Αρχές, καθώς έχει διαβιβαστει η αναγγελία αναζήτησης του στη γείτονα χώρα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport

1 σχόλιο

  1. στα αρχιδια μας.καλα ναπαθουν τα μουνοπανα του κερατα.δουλεια στους αλβανους και στα πακια?παρτε να χεται παλιολινατσες.οσοι δινεται δουλεια στους ξενους,εμφραγμα να παθετε μπροστα μου πληρη αδιαφορια θα εισπραξετε παλιομουνια,ανθελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.