Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ EΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ... ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 - ΑΡ.Φ. 692 (1490)

Η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων πρέπει να βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος (και της Κ...


Η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων πρέπει να βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ".

Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com

-ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΠΥΡΟΥ ΦΛΟΓΑΪΤΗ… Από τον αγαπημένο του κουμπάρο «θα την πατήσει» ο Πάκης

-ΒΑΡEΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΟ «CHARLIE HEBDO»! «ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ» ΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΗΣ... ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗ!

-ΕΝΩ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛO ΤOΝ ΠΛΑΝΗΤΗ... Η ΓΕΝΝΑΔΕΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ!

-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΝ ΕΡΟΓΛΟΥ: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟ ΕΛΑΜ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!!!

-«ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ»! Παλαβά πράγματα από τον καθηγητή Δ. Κιτσίκη

-ΣΤΑ... ΑΛΒΑΝΙΚΑ BAZOYN NEA ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ!

-Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ: Το ίδιο το Κοράνι διατάζει τους Ισλαμιστές να μάς αποκεφαλίζουν!

-ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ": ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ

-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΣΕ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ;

-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ: Ο ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ”! ΕΤΡΕΞΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ... ΣΥΓΝΩΜΗ!

-ΠΗΡΑΝ ΘΑΡΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ ΒΛΑΣΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ!..

-ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΛΕΞΗ... ΠΟΜΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ! ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ 40 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!

-3 & 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 1342: ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΖΗΛΩΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ... ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.