Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 21ΧΡΟΝΗ ΛΙΒΑΝΕΖΑ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ: ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ!!!

«Μia, δεν κάνει να κυκλοφορείς τέτοια ώρα έξω». «Mia, μην κάνεις παρέα με αγόρια». «Mia, πρέπει να σκύβεις το κεφάλι σου όταν σε κοιτάζου...

«Μia, δεν κάνει να κυκλοφορείς τέτοια ώρα έξω». «Mia, μην κάνεις παρέα με αγόρια». «Mia, πρέπει να σκύβεις το κεφάλι σου όταν σε κοιτάζουν οι άντρες». Αυτές ήταν οι πιο συχνές συμβουλές που άκουγε από τη μητέρα της στη Βηρυτό, η οποία έπαιζε και το ρόλο του πατέρα, μια και εκείνος δούλευε στην Αμερική, ψάχνοντας παράλληλα την κατάλληλη ευκαιρία για να πάρει μαζί του και την υπόλοιπη οικογένεια. Η Mia περίμενε με λαχτάρα να συμβεί αυτό, τραβώντας γραμμές στους τοίχους σαν τους φυλακισμένους. Αν δεν έφευγε, ένιωθε πως θα κατέληγε μια μαύρη σκιά που θα κυκλοφορούσε στους δρόμους της πόλης τοίχο τοίχο, μετρώντας με το βλέμμα της τα σπασμένα πλακάκια στα πεζοδρόμια. Η Mia δεν ανήκε εκεί. Δεν ενδιαφερόταν για τη γνώμη του κόσμου, δεν χωρούσε σε κανόνες. Η Mia δεν ήθελε απλά να ζήσει το αμερικανικό όνειρο, ήθελε να γίνει η ίδια το αμερικανικό όνειρο.

Στα 10 της χρόνια έφτιαξε τη βαλίτσα της και, μαζί με τη μαμά της, πήγε στην Αμερική. Δεν πήρε μαζί της παιχνίδια, «μόνο τα βιβλία του αγαπημένου μου Shakespeare». Πάντα διαφορετική. Οι φίλες της μετρούσαν τους σαράντα κλέφτες του Αλή Μπαμπά για να κοιμηθούν, εκείνη μάθαινε τα λόγια της Οφηλίας από τον Άμλετ. Οι φίλες της ονειρεύονταν γάμο και μαύρα σχέδια με χένα στο κορμί τους, εκείνη διψούσε για ελευθερία και τατουάζ.

Στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα δεν υπήρχε τίποτα και κανένας που θα τη σταματούσε όσο περίμενε τη μεγάλη ευκαιρία. Άριστη μαθήτρια, αγαπούσε την ιστορία περισσότερο από τα υπόλοιπα μαθήματα, σπούδασε στο πανεπιστήμιο και επέστρεψε στο σπίτι της με μπάτσελορ στις τέχνες. Παράλληλα δούλευε σε διάσημη αλυσίδα μπέργκερ, για να έχει τα δικά της χρήματα, τα οποία και ξόδευε σε σπάνιες εκδόσεις λογοτεχνικών βιβλίων και τα υπόλοιπα τα έβαζε στην άκρη για να συγκεντρώσει το ποσό ποy χρειαζόταν για την πλαστική στήθους που από μικρή ονειρευόταν. Ώσπου μια μέρα ένας πελάτης στο μπεργκεράδικο την πλησίασε και της πρότεινε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη βιομηχανία του πορνό. Την επομένη είχε κιόλας παρατήσει τους δικούς της και είχε μετακομίσει στο Μαϊάμι. Λίγο μετά, ξαπλωμένη στο τραπέζι ενός πλαστικού χειρουργού, μετρούσε αντίστροφα τη στιγμή που θα έκλεινε τα μάτια της και θα αποχαιρετούσε τα δύο μικροσκοπικά αχλάδια που είχε για στήθος.

Mia κι άλλη καμία
Είναι μια διαφορετική πορνοστάρ. Δεν έγινε ξανθιά, δεν φούσκωσε με κολλαγόνο τα χείλη της, δεν «βαφτίστηκε» με καινούριο όνομα που θα είχε σεξουαλικά υπονοούμενα, δεν αποχωρίστηκε τα μαύρα κοκάλινα γυαλιά μυωπίας της. Έμεινε αυτό που ήταν, ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας που απλά η δουλειά του ήταν να προσφέρει ικανοποίηση στον αντρικό πληθυσμό. Η πρώτη της ταινία κυκλοφόρησε στις αρχές του προηγούμενου Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα είχε καταφέρει να γίνει η Νο1 του πλανήτη, ανεβαίνοντας με πρωτοφανή ευκολία στην κορυφή του PornHub. Η 42άχρονη Lisa Ann, η προκάτοχός της, το «ιερό τέρας» της σύγχρονης βιομηχανίας πορνό, όπως τη χαρακτήριζαν, με εκατοντάδες πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες και έντεκα βραβεία για τις ερμηνείες της, είχε διαλυθεί σε μια στιγμή, όπως η ασπιρίνη σε μια κουταλιά νερό. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, όταν ρώτησαν τη Lisa Ann ποια είναι η γνώμη της για το νέο αστέρι του χώρου που της πήρε τη θέση, σταύρωσε τα πόδια της –μια από τις λίγες φορές που συνέβη αυτό, όπως σχολίασαν πολλοί χρήστες– και είπε: «Ας αλλάξουμε θέμα».

Το hijab, τα τατουάζ και η οργή του Ισλάμ
Η αρχή έγινε με τα δύο τατουάζ που χτύπησε στα χέρια της. Το πρώτο, η φράση «Kulluna Lil ouataan lil oli lil alam» που υπάρχει στον εθνικό ύμνο της χώρας της («είμαστε όλοι για το έθνος μας, για τη σημαία μας και για τη δόξα) και το δεύτερο το κόκκινο βέλος, το σήμα κατατεθέν των λιβανέζικων ενόπλων δυνάμεων, που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από φανατικούς του Μωάμεθ. Η χαριστική βολή ήρθε όταν σε μια ταινία της φόρεσε το hijab (τη γνωστή μαντίλα), που αποτελεί μέρος της ενδυμασίας κάθε μουσουλμάνας, και πρωταγωνίστησε σε ένα τρίο που έχουν παρακολουθήσει πάνω από 15 εκατομμύρια χρήστες. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι τώρα, το Twitter της γεμίζει καθημερινά με απειλητικά μηνύματα, όπως τα παρακάτω: «Είμαι Παλαιστίνιος και ό,τι κάνεις είναι μεγάλη ντροπή», «Το κεφάλι σου σύντομα θα κοπεί στο όνομα του Αλλάχ», «Σου μένει μόνο λίγος καιρός, φρόντισε να μετανοήσεις για τις αμαρτίες σου», «Θα σε βρούμε όπου κι αν είσαι», «Ατιμάζεις το όνομα του πατέρα σου και των συμπατριωτών σου». Επιπλέον, κάθε λίγο και λιγάκι, ανοίγονται σελίδες μίσους στο Facebook με ονόματα όπως «Πόσος χρόνος ζωής πιστεύεις πως απομένει στη Mia Khalifa;» ή «Πώς θα ήθελες να πεθάνει η Mia Khalifa;». Εκείνη, όμως, δεν φοβάται. Αντίθετα, απαντάει στα ίσα στους επικριτές της και υπερασπίζεται τις επιλογές της. Πρόσφατα η Washington Post τη ρώτησε για ποιο λόγο τα κάνει όλα αυτά. Η απάντησή της εξέπληξε το δημοσιογράφο. «Δεν κάνω κάτι για να προκαλέσω, λέω και κάνω απλά αυτά που πιστεύω. Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται μαζί μου. Δεν έχει άραγε η Μέση Ανατολή πιο σημαντικά πράγματα να ανησυχήσει από μένα; Όπως το να βρει έναν πρόεδρο; Ή να αντισταθεί στο Ισλαμικό Κράτος; Ένα μικρό κορίτσι είμαι, που λέει πάντα τα πράγματα με το όνομά τους».

Ο μεγαλύτερος celebrity θαυμαστής της
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο WQAM 560, η 21χρονη, ύστερα από την εξής ερώτηση του δημοσιογράφου «Ποιος διάσημος έχει προσπαθήσει να έρθει σε επαφή μαζί σου;», βρήκε τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να απαντήσει, φωτογραφίζοντας το celebrity που τη φλερτάρει έντονα το τελευταίο διάστημα στα social media. Η ίδια, αν και αρχικά τόνισε πως είναι πολύ αγενές να αναφερθεί σε αυτόν δημόσια, παρ’ όλα αυτά δεν δίστασε να πει πως το όνομά του κάνει ρίμα με τη λέξη… Rake. Στη συνέχεια, έγινε ακόμα πιο αποκαλυπτική, προσθέτοντας πως ο ράπερ τής έστειλε σε inbox μια ημίγυμνη φωτογραφία του, στην οποία φαίνονταν ολοκάθαρα οι… προθέσεις του. Όμως η κίνησή του αυτή, αν και ήταν κολακευτική, την έκανε να αισθανθεί άβολα και να τον απορρίψει χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Drake, πάντως, που λίγο καιρό πριν ήταν ζευγάρι με τη Rihanna, δεν έχει κρύψει τη μεγάλη αδυναμία του στα κορίτσια που πρωταγωνιστούν σε ταινίες ενηλίκων. Στο hit του «Lord knows» τραγουδάει: «Μιλάω σε στρίπερ και μοντέλα προσπαθώντας να τις κερδίσω, ακόμα και σε δύο πορνοστάρ που τις ποθώ πολύ, τα ονόματα των οποίων δεν θέλω να αναφέρω».

Προσωπική ζωή
Από τότε που ασχολείται με το πορνό, οι γονείς της σταμάτησαν να της μιλούν, όπως και οι συγγενείς της. Εκείνη, όμως, υποστηρίζει πως αυτό είναι απλά μια φάση, μέχρι όλοι τους να συνειδητοποιήσουν ότι είναι μόνο μια δουλειά και να την αποδεχτούν. Η ίδια, όταν δεν πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες, παρακολουθεί αγώνες ποδοσφαίρου και πηγαίνει βόλτες τα δύο σκυλιά της, ενώ, όταν βρίσκει χρόνο, προσφέρει εθελοντική εργασία σε καταφύγιο ζώων. Στο λογαριασμό της στο Instagram έχει ένα link στη wish list της με πράγματα που της αρέσουν, τα οποία μπορούν να της κάνουν δώρο οι θαυμαστές της με ένα μόνο «κλικ». Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται μια Starbucks gift card, μια Polaroid κάμερα και τα άπαντα του Shakespeare, που όσες φορές κι αν τα έχει, πάντα θα επιθυμεί την επόμενη έκδοσή τους.

Πηγή: protothema.gr



1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.