Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....!!! ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΛΗΣΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 18 ΕΤΩΝ...!!!

ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ...!!! Τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η κυβέρ...


ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ...!!!

Τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η κυβέρνηση στον τομέα της αντεγκληματικής πολιτικής και του σωφρονιστικού συστήματος ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκος Παρασκευόπουλος, από το βήμα της Βουλής.

Ο κ. Παρασκευόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Θα καταργηθούν ουσιαστικά οι φυλακές ανηλίκων. Πιο αναλυτικά, θα περιοριστεί δραστικά η επιβολή του ποινικού εγκλεισμού σε ανηλίκους, σε ηλικίες 15 έως 18 ετών, ώστε να προβλέπεται μόνο για εγκλήματα ανθρωποκτονίας».

Δείτε το βίντεο:

4 σχόλια

  1. Η ελπιδα ηρθε και μας κατσικωθηκε για τα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή περί κλοπών, βιασμών κ.λ.π. τί ποινές θα ισχύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το κατάλαβα.......εγώ τουλάχιστον όχι....πως προκύπτει το ότι δεν θα υπάρχουν καταδικαζόμενοι...;; με ποιά έννοια; Πως θα αποφευχθεί αυτό; Εγώ περίμενα να ακούσω την εναλλακτική........ίσως την εφαρμογή κοινωνικής πολιτικής πάνω σε αυτού του είδους τα εκλήματα.....ίσως μια μορφή εποπτείας Κοινωνικού Λειτουργού απ' την Εισαγγελία ανηλίκων και συνεργασίας με την οικογένεια και το παιδί.....διαφορετικά τι...;;;; Και αναλύοντας τα λόγια του Υπουργού να ρωτήσω και κάτι ακόμα...."σε χώρο στεγανό από ενήλικες κρατουμένους.....κι έτσι δεν θα χρειάζεται η υπάρξη ιδιαίτερων φυλακών γι'αυτή την κατηγορία;"Δλδ θα κρατούνται μαζί με ενήλικες κρατούμενους...; Κι αυτό θα είναι ασφαλές και θα προωθεί το Σωφρονισμό των ανηλίκων κρατουμένων..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.