Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ GHARLIE HEBDO

Χριστιανικό σχολείο που βρίσκεται στο βορειοδυτικό Πακιστάν, λεηλατήθηκε από φοιτητές που διαδήλωναν κατά του γαλλικού περιοδικού, Char...


Χριστιανικό σχολείο που βρίσκεται στο βορειοδυτικό Πακιστάν, λεηλατήθηκε από φοιτητές που διαδήλωναν κατά του γαλλικού περιοδικού, Charlie Hebdo, όπως γνωστοποίησαν αξιωματούχοι της χώρας.

Η επίθεση σημειώθηκε τη Δευτέρα (26/01) κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων εναντίον της Charlie Hebdo στην πόλη Μπάνου, που βρίσκεται στα όρια των προπυργίων των Ταλιμπάν στις περιοχές των φυλών, στην επαρχία Χάιμπερ Παχτούνχβα (βορειοδυτικά) σύμφωνα με τις Αρχές.

«Μία ομάδα περίπου 200-300 διαδηλωτών, όλοι τους φοιτητές, εισέβαλαν στο λύκειο Πάνελ πηδώντας πάνω από τα κάγκελα και παραβιάζοντας την πόρτα της εισόδου» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής του κτιρίου, Φρέντρικ Φαρχάν Ντας.

Οι διαδηλωτές έσπασαν παράθυρα, λεηλάτησαν κάποιους από τους χώρους του κτιρίου και απαίτησαν το κλείσιμο του σχολείου όπου φοιτούν αγόρια που ανήκουν στη χριστιανική μειονότητα, είπε ο ίδιος, που επισήμανε επίσης ότι 4 μαθητές τραυματίστηκαν ελαφρά.

Οι Χριστιανοί αντιπροσωπεύουν το 2% του πληθυσμού των 200 εκατομμυρίων του Πακιστάν.

Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Άμπντουλ Ρασίντ Χαν, επιβεβαίωσε τα γεγονότα αυτά σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.