Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ...!! ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ FACEBOOK ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ...!!

Όταν εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον πλανήτη, άνοιξαν πριν δυο ημέρες υπολογιστές και κινητά για να εισέλθουν στην γνώριμη διεύθυνση του...


Όταν εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον πλανήτη, άνοιξαν πριν δυο ημέρες υπολογιστές και κινητά για να εισέλθουν στην γνώριμη διεύθυνση του Facebook, και είδαν ότι η σελίδα είχε καταρρεύσει, σίγουρα στα πρώτα δευτερόλεπτα εκτυλίχτηκαν σκηνές πανικού!

Αλλά τουλάχιστον πέντε άνθρωποι, προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, καλώντας την αστυνομία! Ενας από αυτούς, κάλεσε το τοπικό αστυνομικό τμήμα της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. «Δεν έχουμε σχέση με το Facebook και όταν αυτό δε δουλεύει, δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να αποτελεί έκτακτη ανάγκη. Οι γραμμές μας είναι για να δέχονται κλήσεις για ζητήματα ζωής και θανάτου και αν και το Facebook είναι σημαντικό για αρκετούς, δεν αποτελεί ζήτημα ζωής και θανάτου, όταν σταματά να λειτουργεί», αναφέρει ένας εργαζόμενος στα επείγοντα της Καλιφόρνια.

«Η γυναίκα που με κάλεσε, ήταν πολύ αγενής γιατί της είπα ότι αυτό δεν ήταν επείγον». Φυσικά, δεν είναι πρώτη φορά που διάφοροι τηλεφωνούν για ανόητους λόγους στην αστυνομία.

Αστυνομικοί στην Βρετανία δέχτηκαν κλήση από γυναίκα γιατί το πλυντήριό της είχε σταματήσει να γυρίζει, ένας άλλος γιατί δεν είχε φτάσει ακόμα το παιδί με την παραγγελία, μια άλλη γιατί δεν είχε έρθει ακόμα το ταξί που είχε καλέσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.