Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ...!!! ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΟ ΒΒC... «ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ»...!!!

ΣΚΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΚΟΡΟΪΔΑ...!!! ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"... ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ Μ...


ΣΚΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΚΟΡΟΪΔΑ...!!! ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"... ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ... 

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ, ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΙ ΑΡΠΑΖΟΝΞΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΡΙΣΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΜΟΛΙΣ ΕΔΡΑΙΩΘΟΥΝ... 

ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ... ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 20ΡΙΚΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΟ BBC:

Ο υποψήφιος υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Τσίπρα ανοίγει τα χαρτιά του στο BBC... δεν επιμένουμε για το «κούρεμα», θέλουμε επιμήκυνση και σύνδεση πληρωμών με το ΑΕΠ!

Είπαμε για το χρέος μια κουβέντα παραπάνω...θέλουμε συμβιβασμό!

Τα χαρτιά του για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές για το χρέος άνοιξε ο καθηγητής Γιάννης Βαρουφάκης, βουλευτής πλέον με το ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Αθηνών (πρώτος σε σταυρούς) και επικρατέστερος για να αναλάβει τη θέση του υπουργού Οικονομικών στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Για πρώτη φορά, ένα κορυφαίο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου του Αλέξη Τσίπρα ομολογεί, σε συνέντευξή του στο ΒΒC, ότι η απαίτηση ΣΥΡΙΖΑ για «κούρεμα» του μεγαλύτερου μέρους του χρέους ήταν μια υπερβολή, ενόψει της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.

Ο κ. Βαρουφάκης απέδωσε αυτή την υπερβολή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ σε διαπραγματευτική σκοπιμότητα. Όπως είπε, πριν από μια διαπραγμάτευση κάθε πλευρά προβάλει το μάξιμουμ των απαιτήσεών της, για να επέλθει τελικά ένας συμβιβασμός στο μέσο της διαδρομής. Το ίδιο κάνουν, είπε, και οι δανειστές, όταν αρνούνται κάθε συζήτηση για το χρέος, ενώ είναι προφανές ότι αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει.

Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο του BBC σε ποια βάση θα μπορούσε να επέλθει ένας συμβιβασμός, ο κ. Βαρουφάκης απάντησε ότι θα πρέπει να αλλάξει το πλάνο αποπληρωμής του χρέους, που δεν είναι ρεαλιστικό και να συνδεθεί η εξυπηρέτηση του χρέους με την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.Στο πλαίσιο μιας συμφωνίας με τους δανειστές, ο κ. Βαρουφάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα δεσμευθεί για πραγματικές μεταρρυθμίσεις που θα βάλουν τέλος στη γραφειοκρατία, τη διαφθορά και την φορολογική ασυλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βαρουφάκης αμφισβήτησε ευθέως ότι η οικονομία έχει μπει σε ανάπτυξη και υπάρχουν πλέον «αχτίδες ελπίδας», όπως είχε αναφέρει η δημοσιογράφος του BBC.

Τόνισε ότι τα επίσημα στοιχεία δείχνουν αύξηση του ΑΕΠ κατά 0,7%, αλλά σε ευρώ (σε τρέχουσες τιμές) το προϊόν της οικονομίας συνεχίζει να μειώνεται και η θετική τιμή που εμφανίζεται είναι αποτέλεσμα του αρνητικού πληθωρισμού.

9 σχόλια

  1. κοροιδα ελληνες επαιξαν το χαρτη του χρεους για να παρουν την εξουσεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρώην από-κομμα έγινε κόμμα λόγω κρίσης. Και πήρε την εξουσία με άκρατη υποσχεσιολογία και παροχολογία. Και τώρα άρχισε τις κωλοτούμπες!Ξεφτίλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε ΖΩ@ όσοι ψηφήσατε ΖΥΡΙΖΑ.
    Είστε τα ίδια ΖΩ@ που ψηφήσατε τον ΓΑΠ, όταν έλεγε το ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Είστε τα ίδια ΖΩ@ που ψηφήσατε τον Σαμαρά όταν προεκλογικά σας έταζε λαγούς με πετραχήλια.
    Γιατί οι πραγματικοί Συριζαίοι δεν είναι πάνω από 10% και πολύ λέω.
    Τρέχετε πίσω απ' όποιον σας τάξει χρήματα (σαν π@ρνες), ξεχνώντας τις πραγματικές του πολιτικές πεποιθήσεις και ποιός πραγματικά είναι.
    Εσείς θα τα λουστείτε τώρα και το αξίζετε, ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα ομως ο λαος στην πλειονοτητα του είναι και ενημερωμενος και ταλαιπωρημενος και αποφασισμενος κι αν συνεχισουν το "θεαρεστον εργον" των προκατοχων τους μαυρο φιδι που τους εφαγε...αυτοι θα φανε το ξυλο για ολους τους προηγουμενους....κατα βαθος τος λυπαμαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κρίση έκανε το απόκομμα κόμμα και η ανικανότητα των Σαμαροβενιζέλων το έκανε κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατά λάθος μπήκα στο συγκεκριμένο site και post και μόλις είδα τα σχόλια παραξενεύτηκα. Δεν κατάλαβα τι είπε περίεργο ο άνθρωπος. Δεν ψήφισα σύριζα αλλά εφόσον το ήθελε ο λαός πρέπει να στηριχθεί. Τώρα στην συγκεκριμένη δήλωση του.
    Για όσους είναι άσχετοι με οικονομικά και όλα πέρα από την διαγραφή του χρέους τους φαίνονται παράλογα, θα τους πω πως η επιμήκυνση του χρέους λειτουργεί ΣΑΝ διαγραφή χρέους σύμφωνα με τον τύπο της παρούσας αξίας (με πολύ μεγάλη επίδραση αν λάβει κανείς υπόψη του σε βάθος 50 ετών τον πληθωρισμό και τον φθηνό δανεισμό που λαμβάνουμε).
    Συνεπώς σαν σκεπτόμενος Έλληνας πολίτης είμαι υπέρ της στρατηγικής του κυρίου (Μπα)ρουφάκη (θα φανεί) και εξηγώ γιατί.
    Είναι διαφορετικό να είσαι Γερμανός πολιτικός και να λες στους ψηφοφόρους σου θα τους χαρίσουμε τα λεφτά που τους δώσαμε (άσχετα αν είναι νόμιμα ή τα δικαιούνται) και διαφορετικό ότι θα με πληρώσουν πιο αργά.
    Συνεπώς μπράβο από μένα γιατί μου φαίνεται ότι για πρώτη φορά υπάρχει στρατηγικό πλάνο.
    22 ετών απόφοιτος ΠΑΜΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΞΙΑ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ; (Π.Χ. ΚΑΘΕ ΟΜΟΛΟΓΟ; ) ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΥΦΑΙΡΕΣΗ; ΤΙ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ; ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ; Η ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Η Η ΚΟΙΝΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ; ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ (ΝΕΟ) ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ; ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ Η ΜΙΚΤΟ ΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΩΝ, ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ; ΠΟΣΟ ΑΠΛΟΪΚΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΡΦΕ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΟ, ΜΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ... ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΛΑΜΟΓΙΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ... ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ, ΧΑΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΣΘΕΝΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΦΟΡΕΣ...ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΕΡΔΟΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.