Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΣΑΜΕ!!! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ή ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ...

Την άποψη ότι θα μπορούσε να γίνει δημοψήφισμα εάν δεν προκύψει συμφωνία της Ελλάδας με τους εταίρους της στη διαπραγμάτευση εξέφρασε ο ε...

Την άποψη ότι θα μπορούσε να γίνει δημοψήφισμα εάν δεν προκύψει συμφωνία της Ελλάδας με τους εταίρους της στη διαπραγμάτευση εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στην «Κοινωνία ώρα Mega».

«Θα πρέπει να αναζητηθεί ανανέωση της λαϊκής εντολής, όχι απαραιτήτως με τη μορφή εκλογών. Θα μπορούσε να γίνει δημοψήφισμα. Εάν δηλαδή οι εταίροι σου πουν ότι "αυτό είναι και δεν σου δίνουμε τίποτα άλλο" και η εναλλακτική είναι ότι σου έχουν στραγγίξει τη ρευστότητα και λοιπά και λοιπά, από εκεί και πέρα νομίζω ότι πρέπει την ευθύνη τελικά να την αναλάβει ο κυρίαρχος λαός», επισήμανε.

Τόνιζε ότι αυτή είναι προσωπική του άποψη και δεν είναι κάτι που έχει προκύψει μέσα από αποφάσεις συλλογικών οργάνων του κόμματος: «Δεν έχει συζητηθεί και δεν χρειάστηκε να συζητηθεί και ελπίζω να μη χρειαστεί να συζητηθεί».

Διευκρίνισε ότι «προεκλογικά είπαμε ότι θα πάμε σε μια σκληρή διαπραγμάτευση, ότι αυτό είναι το plan Α», αφήνοντας να εννοηθεί ότι η περίπτωση του δημοψηφίσματος θα κινητοποιηθεί μόνο εάν αυτό το πλάνο δεν ευδοκιμήσει. Διαχώρισε πάντως τον κ. Ντάισελμπλουμ και τον κ. Κατάινεν από τους κ. Ρέντσι και Ολάντ, που, όπως είπε, «μιλούν μια άλλη γλώσσα».

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.