Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΕΜΦΥΛΙΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ "ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ"...!!!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ... Αμέσως μετά την ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο ο αρχ...


ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ...

Αμέσως μετά την ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο ο αρχηγός της κυβέρνησης πήγε στο σκοπευτήριο της Καισαριανής όπου αποτίμησε φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες από την γερμανική κατοχή κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Εκεί τα κόκκινα παλικάρια του φώναζαν “ΕΑΜ- ΕΛΑΣ -ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ” . Δεν μας τα λες καθόλου καλά Αλέξη. Ήρθες μήπως για να πάρεις τη ρεβάνς; Εγινες πρωθυπουργός για να μας κυλήσεις σε εμφύλιο;

7 σχόλια

  1. Κόψτε τις ηλιθιότητες περί εμφυλίου ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι νομίζουν οτι το 36% είναι αριστεροί...Θα πέσουν δεξιές φάπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αποτιμησε φορο τιμης ε? τι σημαινει αυτο ακριβως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβερη απαντηση και πραγματικοτητα.Οι ψηφοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ ειναι οι μη κομμουνιστες τιμωροι των Σαμαροβενιζελων κλεφτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to pasok einai apo pisw apo to syriza re paidia olo to pasok ki epidei den thelei na toys vlepei o kosmos kriftikan pisw apo ton syriza o allos twra pios nomizei oti einai? peire fora? kala leei o filos pio pano tha pesoyn deksies fapes.
    ante me toys poythenades....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.