Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ...!!! ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ... ΟΜΟΦΩΝΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ...!!!!

ΟΥΤΕ 24 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ Η "ΡΩΣΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ" ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!! Στην ομόφωνη απόφαση, σύμφωνα με τον Ολλανδό υπ...


ΟΥΤΕ 24 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ Η "ΡΩΣΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ" ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Στην ομόφωνη απόφαση, σύμφωνα με τον Ολλανδό υπουργό Εξωτερικών που μίλησε στο Associated Press, για την επέκταση για ένα εξάμηνο των κυρώσεων που έχουν ήδη επιβληθεί στη Ρωσία κατέληξαν οι υπουργοί Εξωτερικών των κρατών μελών της ΕΕ που μετείχαν στο συμβούλιο υπουργών εξωτερικών στις Βρυξέλλες.

Με την απόφασή αυτή το πακέτο αυτό των κυρώσεων η ισχύς του οποίου έληγε τον Μάρτιο, παρατείνεται έως τον Σεπτέμβριο.

«Πρόκειται για ένα ισχυρό σήμα προς τη Ρωσία» δήλωσε ο Ολλανδός Μπερτ Κούντερς.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, το Reuters κάνει λόγο για μια εν εξελίξει συζήτηση για το αν και κατά πόσο θα πρέπει να επιβληθούν νέα μέτρα «με την αβεβαιότητα της ελληνικής κυβέρνησης να εξοργίζει τους συμμάχους της» όπως αναφέρει το πρακτορείο.

Οι ηγέτες αρκετών Ευρωπαϊκών χωρών υποστηρίζουν ότι η νέα επίθεση των ρωσόφωνων ανταρτών πρέπει να απαντηθεί όχι μόνο με την χρονικη επέκταση αλλά και με την ποσοτική και ποιοτική επέκταση των μέτρων που έχουν ήδη επιβληθεί.

Σύμφωνα με το Reutersια η στάση της Ελλάδας προκάλεσε τη δυσφορία του Γερμανού ΥΠΕΞ Βάλτερ Στάινμαϊερ, ο οποιος δήλωσε ότι «δεν είναι μυστικό ότι η νέα θέση της Ελλάδας δεν κάνει ευκολότερη τη σημερινή συζήτηση» αλλά μετά την 20λεπτη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Κοτζιά γερμανός αξιωματούχος στο Βερολίνο δήλωσε ότι «είμαι λιγότερο ανήσυχος από ό,τι πριν».

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.