Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ ΣΥΡΙΖΑ...!!! Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ "ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ" ΣΤΟ ΔΙΑΦΗΜΟΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ...!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ... ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΣΤΑ ΚΟΡΟ...


ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ... ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΣΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ...

Μια έκπληξη επιφύλασσε το σποτ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ όπου ανάμεσα στους έξι νέους που πρωταγωνιστούν βρίσκεται και ο Φοίβος Παπαδάκης, γιος του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη.

Ο εν λόγω νεαρός σπουδάζει δημοσιογραφία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο κι από ότι φαίνεται θέλει να συνεχίσει τον δρόμο που “χάραξε” ο δρόμος του πατέρα του.

Είναι μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και συμμετέχει στο σποτ με κεντρικό σύνθημα «θέλω να ζήσω με αξιοπρέπεια. Στις 25 Γενάρη έχω την ευκαιρία», στέλνοντας μαζί με τα υπόλοιπα αγόρια και κορίτσια, μήνυμα στήριξης υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Άνθρωποι της πολιτικής πιάτσας που πληροφορήθηκαν τα καθέκαστα, έλεγαν με νόημα, ότι “έτσι εξηγείται η στάση του Star, του πρωινού του ΑΝΤ1, που ήταν δεόντως φιλική προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης”
http://dexiextrem.blogspot.gr

2 σχόλια

  1. Ετσι είναι ρε παιδιά. Στον σφύριζα πηγαίνουν ολοι οι καλοβολεμένοι του συστήματος. Που θα πήγαινε ο αναθρεμένος στα πούπουλα γιος του πολυεκατομμυριούχου Παπαδάκη; Στο κόμμα που "αγωνίζεται για τον φτωχό λαό". Ψηφίστε τους μ@λ@κες να δείτε πως το τρίβουν το πιπερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φατε εναν φλωρο-κικιριμπα αριστερο ακομη στην μαπα ραγιαδες! δεν τους χορταίνετε εξαλλου! Ο μπαμπακας του εχει σκυλιασει καθημερινα να υποστηριζει τα κομμουνια(λεμε τωρα) του Συριζα. Τυχαιο? δεν νομιζω!!!! αλλα τι να περιμενεις απο τον μουστακαλη της ερτ, δικαιοσυνη????. Σας αξιζει περα ως περα ραγιαδες ειναι ο καθρεπτης σας σαν τον 40αρη αεργο τον Τσιπρα. Αν ειναι κανενας αξιος και μαχητης τον φτυνετε και τον βριζετε γιατι δεν αντεχετε να νοιωθετε κατωτεροι αν και σας αξιζει να ειστε κατωτεροι. Αν ειναι κανα παρταλι και κοπριτης τον κανετε θεο ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ!! Βαλατε τον Κολοκοτρωνη φυλακη τι αλλο επιχειρημα θελετε. Βγαλτε τωρα τον Τσιπρα ραγιαδες κι ετοιμαστειτε για το "νεο σερβιρισμα" μνημονιου που σας ερχετε ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΨΩΜΑΚΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....ΝΑ ΜΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.