Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΚΟΜΗ.... ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ...

Οι δράστες διέρρηξαν οικία στον Άλιμο, και τραυμάτισαν το θύμα, πριν τη διαφυγή τους. Οι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα και με απειλή...


Οι δράστες διέρρηξαν οικία στον Άλιμο, και τραυμάτισαν το θύμα, πριν τη διαφυγή τους. Οι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα και με απειλή τραυμάτισαν τον ένοικο. Κατά τη διαφυγή τους απέσπασαν τιμαλφή. Τα πρώτα πληρώματα της ΑΔ που έφτασαν στο σημείο (25/01-01.55) κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία. Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια.

Οι δράστες εισέβαλαν στο εργοστάσιο, με σκοπό την κλοπή. Όταν έγιναν αντιληπτοι από το φύλακα.
Τα διαδοχικά κρούσματα ληστειών και διαρρήξεων στη βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου, έχουν προκαλέσει ανησυχία στους υπαλλήλους και φόβο για την ανεξέλεγκτη δράση των κακοποιων.
Σύμφωνα με καταγγελία φύλακα εργοστασίου, οι δραστες εισέβαλλαν πριν τις 23.00 (24^01)στην εγκατάσταση, και όταν έγιναν αντιληπτοι, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, τον τραυμάτισαν ελαφρά. Το θύμα κατήγγειλε την εισβολή και τον τραυματισμό στην Αστυνομία.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport

1 σχόλιο

  1. στοχε ακουσα οτι η γνωστη πορνοσταρ αφρα αλ ψωλεχ απο το κακο της που δεν βγηκε παλι βουλευτης επαθε κριση και χεστηκε πανω της παλι!!!!!

    την πηγαν γρηγορα μεσα οπου την σκουπισαν απο τα σκατα και τις κουραδες και αυτη εκτος ελεγχου και εν εξαλλω κατασταση ουρλιαζε υστερικα και εβριζε τους φασιστες τους κακους ελληνες που δεν την ψηφισαν και βρωμισε ο τοπος σκατιλα και κλανιλα αφρικανικη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.