Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΡΕ... Ο ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ...!!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗcΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ... Ο ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ... ΠΑΤΗΣΕ...


ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗcΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ...

Ο ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ... ΠΑΤΗΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΟΧΕ ΔΩΣΕΙ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ! ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟΨΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ; Η ΤΟΤΕ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ;

15 σχόλια

  1. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί αναξιοι γλειφτες στο στράτευμα που περιφέρονται με το τιμημένο εθνόσημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον ειχα ιλαρχο στον εβρο...δεν ξερω τι λετε ηταν αψογος η επιτομη της πειθαρχιας της αυστηροτητας και της τελειοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι ειναι η πλειοψηφια των ΕΔ κι ας μην θελετε να το πιστεψετε. ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ. Καμμια ελπιδα δεν πρεπει να χει το εθνος στον Ελληνικο(!!!!) Στρατο. Για κανα 50αρι ευρω παραπανω στον μισθο (που μαλλον θα τους δωσει η αριστερα) πουλανε και την μανα τους οχι απλα τη πατριδα και το εθνος (εννοιες αλλωστε αφηρημενες πλεον) και μην ακουω μαλακιες για χουντα και παπαδοπουλο και τι καλα που ηταν τοτε!!!! κι αυτος ο κουραδο-τεθωρας μαυρο-γλυφτο-σκουφης επι χουντας μπηκε στην ΣΕΕ και μαλιστα λεει εκανε κι αντισταση(χαχαχαχα) Το αυγο του φιδιου ηταν η αμερικανοφερτη χουντα, κι η μεταπολιτευση εκκολαψε τελικα το δεκανικι της ΝΤΠ την ελλαδικη αριστερα που λιαν συντομως θα μικρυνει το ψευτορωμεικο - ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ- που την πιστεψε κι εγκατελειψε τον Χριστο για τον μαμωνα.
    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ - ΕΛΛΑΣ ή ΤΕΦΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεφτιλισμένε, πουλημένο τομάρι....ου να χαθείς, έβαλες και το εθνόσημο του αξιωματικού. ουυυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλος Γλίτσας !!! Από Χριστιανός Ιδολολάτρης . Οτι είναι ο Αρχηγός. Ρερω τι θέλετε κουφάλες Ολοι σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διευθυντής του γραφείου του Παραγιουδάκη (πρώην Α'ΓΕΕΘΑ) ήταν , ο οποίος Παραγιουδάκης επανήλθε από τον Σημίτη από την αποστρατεία μέσω του μεγάλου μασόνου Βογιατζάκη ,συχωριανού του Παραγιουδάκη !!! Στα αποκαλυπτήρια της προτομής του μασόνου Βογιατζάκη είχε παραστεί και ο μέγας μασόνος Μητσοτάκης.
    Ο Παραγιουδάκης ως ΓΕΕΘΑ είχε σηκώσει τα ναρκοπέδια από τον Έβρο και είχε βάλει επιτροπές από κάτι άπλυτους να μπαίνουν στα στρατόπεδα και να "αξιολογούν" τους διοικητές !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Γι' αυτά τα ξεφτλίκια που βλέπουμε έχει ευθύνη και η εθνικοσοσιαλιστική ΧΑ που έφερε το συριζα στην κυβέρνηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα το καρναβαλι αρχισε πιο νωρις φετος Ρε αυτοι δεν πατανε καλα από μυαλα Που νομιζουνε ότι ζουμε στην Οκτωβριανη επανασταση και μου εμφανιστηκανε ολοι σαν μασκαράδες ντυμενοι άλλος με το μπλου τζην άλλη σαν παγωτο γρανιτα Τι σουργελα είναι αυτά Οι άλλες ειχανε κρυμενες τις τσαντες λες και θα τις κλεβανε στο Προεδρικο Μεγαρο Ε τετοιο καραγκιοζιλικι δεν το περιμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΝΑΖΙΣΤΑΚΙΑ ΕΕΕΕ;;;;
    ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΜΗ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ
    ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kolokoumounia pantou iparhoun prodotes , alla iparhoun papagi ston ellinikon strato opou den nomizo pos thadistazan stin eshati stigmi nasas exafanisoun xana .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ta.tanks.stous.dromous...........sti.giaro.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΑΛΙΝΟ-ΤΣΟΛΙΑ θα μας κλασεις μια μαντρα .........χιδια!!! Και δεν ειμαστε ναζι.
    Στον επομενο γυρο (αν τον τολμησετε που δεν σας το χω μιας κι ειστε ολοι σχεδον φλωρο-κικιριμπες του δημοσιου) δεν θα δειξουμε την μεγαλοψυχια των νικητων προγονων μας και δεν θα την γλυτωσετε με 1000 στρατοδικεια κι 150 εκτελεσεις. Το καταλαβες αυτο.....κουκλιτσα μου..... και σταματηστε την καραμελα του ναζιστη. Εμεις στο κατω-κατω σκοτωσαμε πεισσοτερους ναζιστες στο Ρουπελ σε 3 ημερες απ' οτι εσεις σε 3 χρονια κατοχης (περιπου 20 φορες περισσοτερους) με τους κατσαπλιαδες βουρλγαρογυφτους σας που τους κανατε και ηρωες! (χαχαχαχα, ηρωες - απαρτα βουνα- ηρωες οι σλαβοι και τα αλβανα.....χαχαχαχα) προσκυνα την υλη σ(κ)λαβε γιατι δεν εχεις την ψυχη και την λεβεντια να προσκυνησεις τον Σταυρο. Γιατι δεν ξερεις ευρω-λιγουρη αριστερε ψευτο-ρωμιε τι σημαινει θυσια. Δεν σου μαθανε οι ραγιαδες οι γονεις σου, που ποιος ξερει τι π(α)σ(οκ)ολες ρουφηξανε για να μπουνε στο δημοσιο και σου το παιζουν τωρα κι ανυποτακτοι-πεηφανοι-ανταρτες και τα χαφτεις σαν γιδι που εισαι!!! Αντε πανε τωρα να γλειψεις κι εσυ για καμμια θεσουλα κι ασε το κονσερβοκουτι για κανα αλλο "παλικαρι" της αριστερας και της προοδου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ...... ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ! ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΟΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ....! ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ Ή ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαζι με τα μαχαίρια για το σφάξιμο θα φέρετε και τα καρότα ????

    Αααα το ποτό που πίνει τι είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριοι,διαφωνώ κάθετα με όσα λέτε,αλλά θα έδινα τη ζωή μου για να μπορείτε να τα εκφράζετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.