Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ!!!

Επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος ολοκλήρωσε την προεκλογική εκστρατεία του με ομιλία σ...

Επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος ολοκλήρωσε την προεκλογική εκστρατεία του με ομιλία στο Ηράκλειο.
«Ήρθα να πάρω την ευχή σας», είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης ανταλλάσσοντας θερμό ασπασμό.
«Η Εκκλησία είναι μητέρα και αγαπάει όλους τους ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Ειρηναίος υποδεχόμενος τον – όπως όλα μαρτυρούν – επόμενο Πρωθυπουργό της χώρας.
Δείτε το video από το Cretalook.gr


3 σχόλια

  1. ΗΡΘΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΘΕΟΣ.ΑΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΤΝ ΧΕΡΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΕΔΩ ΚΑΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως απ ότι δειχνουν τα πραγματα ο θεος μας εγκατελειψε τελικα αλλα αφου τον εγκαταλειψαμε πρωτα εμεις 80 χρονια πριν, γιατι το κακο για το ψευτορωμεικο ξεκινησε το καλοκαιρι του 41, κι οποιος καταλαβε καταλαβε......Τελικα, "Απολειπειν ο θεος Αντωνιον!" που γραφε κι ο Καβαφης, αλλα μαζι με τον Αντωνη θα χαθει κι ολοκληρη η Αλεξανδρεια αυτην τη φορα. Με τις υγειες μας και με τις ευλογιες των ραγιαδο-παπαδων μας γιατι κι αυτοι, σαν κι εμας ειναι.....το ιδιο τιποτενιοι !! και για ενα μισθουλακο θα Τον σταυρωναμε και παλι και θα προσκυνουσαμε απο χρυσα βοδια μεχρι ακομη κι αυτον τον τιποτα τον Τσιπρα. Καλα να παθουμε κι ερχονται και χειροτερα, ο Θεος να μας δωσει δυναμη να αντεξουμε και να μην Τον αρνηθουμε την δυσκολη στιγμη....... (ΥΒΡΙΣ-ΑΤΙΣ-ΝΕΜΕΣΙΣ-ΤΙΣΙΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.