Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΦΡΟΥΡΩΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ...!!! ... Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗ...!!!!

Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιάννης Πανούσης, εμφανίστηκε το πρωί στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», και εκτός της πρόταση...


Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιάννης Πανούσης, εμφανίστηκε το πρωί στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», και εκτός της πρότασης να φύγουν τα κάγκελα από τη Βουλή –κάτι το οποίο και έγινε-, μίλησε και για το τι σκοπεύει να κάνει με τα Εξάρχεια και τις κλούβες των ΜΑΤ.

«Είναι ένα ειδικό θέμα τα Εξάρχεια», παραδέχτηκε ο νέος υπουργός και εξήγησε ότι δεν μπορεί να θεωρείται γκέτο η περιοχή, κάνοντας νύξη ότι οι κλούβες των ΜΑΤ θα απομακρυνθούν.

«Δεν μπορεί να αισθάνεται κανένας ότι κάθε 100 μέτρα υπάρχει μια κλούβα χωρίς λόγο και ότι υπάρχουν γκέτο μέσα στην Αθήνα», σημείωσε. «Εάν έχουμε πληροφορία ότι κάτι θα συμβεί στα Εξάρχεια, προφανώς η αστυνομία έχει έναν τρόπο να παρέμβει».

«Το να έχεις μόνιμες κλούβες είναι σαν να πιστεύεις ότι όλοι οι κάτοικοι της περιοχής είναι δυνάμει επικίνδυνοι», κατέληξε ο κ. Πανούσης.

2 σχόλια

  1. Πόσους μήνες τους δίνετε μέχρι να διαλύσουν τα πάντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερε γλέντια....καλά μ' αυτόν το μαλάκα θα έχουμε πολύ γέλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.