Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

" ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΜΙΣΗ ΩΡΑ... ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΛΛΟΥ! ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ Η ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ!"-ΒΙΝΤΕΟ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΑΑΑ... ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ Η "ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ" ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!!

Σε αντιπαράθεση με την Μανταλένα Παπαδοπούλου ήρθε ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά την διάρκεια της εκπομπής του. Συγκεκριμένα, ο γνωστός δ...


Σε αντιπαράθεση με την Μανταλένα Παπαδοπούλου ήρθε ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά την διάρκεια της εκπομπής του. Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος αναρωτήθηκε γιατί η υποψήφια βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν τον κοιτούσε, λέγοντάς της τα εξής: «Με ακούτε; Κυρία μου, δεν με κοιτάτε, μπορείτε να με ακούτε τουλάχιστον; Κοιτάτε την κάμερα σαν να είστε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί. Σας μιλώ και αντί να κοιτάτε εμένα, κοιτάτε στην κάμερα. Δεν το έχω ξαναδεί. Σας μιλάω μισή ώρα και κοιτάτε αλλού».

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου από την πλευρά της απάντησε πως την προσβάλει αυτό που ειπώθηκε, ωστόσο, δεν δόθηκε συνέχεια σε αυτό το μικρό επεισόδιο.


zappit

4 σχόλια

  1. εχει δικηο ...αν δεν κοιτας στην καμερα σου λενε να κοιτας την καμερα .το ακουμε συνεχεια που τους το λενε στα πανελ....τι μαλακιες της λεει ο μεγαλοδημοσιογραφος του κωλου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα για καμερα ψωφαι το βλημα ρε ποια εσαι η ωραια των αθηνων χαχα αρε βλητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.