Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!

Οι δημοσιογράφοι με πόνο ψυχής ομολογούν πως παρά τις πολιτικές διώξεις, τον αποκλεισμό και την φίμωση η Χρυσή Αυγή κατάφερε ένα εκλογι...


Οι δημοσιογράφοι με πόνο ψυχής ομολογούν πως παρά τις πολιτικές διώξεις, τον αποκλεισμό και την φίμωση η Χρυσή Αυγή κατάφερε ένα εκλογικό θρίαμβο. Βέβαια ξεχνάν ότι ήταν οι ίδιοι που λασπολογούσαν και δεν έδιναν το δικαίωμα στο δημόσιο λόγο από τα πάνελ τους στους εκπροσώπους του εθνικιστικού Κινήματος.

Η Χρυσή Αυγή για ακόμη μια φορά όπως και στις πρόσφατες ευρωεκλογές κατάφερε ακόμα και μέσα από την φυλακή να αναδειχθεί στην Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας παράλληλα οι δημοσιογραφίσκοι όπως και όλο το πολιτικό κατεστημένο της χώρας βρίσκεται σε πανικό με εμφανή τα σημάδια της δυσαρέσκειας τους.


xryshaygh.com

5 σχόλια

  1. ασ κανει λιγο μποτοξ αυριο......να ειναι ακομη πιο ανεκφραστη........για τα μπαζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI GIATI RE ANARXOKOUMOUNIA H XRYSH AYGH EINAI EKTOS KANALIWN FASISTES TOY KERATA,AN HTAN STA KANALIA 8A HMASTAN TWRA STO 20%!!! FASISTES APATEWNES!GIAUTO O KOSMOS THN EXEI TRITO KOMMA!!DIOTI VLEPEI OTI O FASISMOS EISTE APLA ESEIS!!!!APLA EISTE ESEIS!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΙΟΛΙΚΙ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ. Ή ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΓΚΑ Ο ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΑΣ...... Α ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΟΦΑΡΕΣ -ΓΙΑΡΟ, ΛΕΡΟ, ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.