Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ANEMOΘΥΕΛΛΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ... ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΦΟΔΡΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΩΝ

Πρόκειται για έντονα καιρικά φαινόμενα, με ισχυρούς ανέμους, έντονη βροχόπτωση αλλά και χαμηλές θερμοκρασίες οι οποίες σταδιακά θα κάνο...



Πρόκειται για έντονα καιρικά φαινόμενα, με ισχυρούς ανέμους, έντονη βροχόπτωση αλλά και χαμηλές θερμοκρασίες οι οποίες σταδιακά θα κάνουν την εμφάνισή τους τις επόμενες ημέρες και αναμένεται να κορυφωθούν το Σάββατο.

Τι προβλέπεται για την Ευρώπη
Κατά τις προβλέψεις των ειδικών επιστημόνων, σε ολόκληρη την Ευρώπη σχηματίζεται ένα τεράστιο βαρομετρική χαμηλό, για τις επόμενες 10 με 12 ημέρες θα σημειωθούν μεγάλες καιρικές μεταβολές, με βροχές στα πεδινές χώρες, χιονοπτώσεις στις κεντρικές και βόρειες περιοχές. Στις νοτιότερες περιοχές και στη Μεσόγειο αναμένονται κυρίως ισχυροί δυτικοί – νοτιοδυτικοί άνεμοι που θα φτάσουν τα 9 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο και το Ιόνιο θα αγγίζουν τα 11 μποφόρ.

Επηρεάζεται η Θράκη
Από το κύμα κακοκαιρίας δεν φαίνεται να γλιτώνει η Θράκη καθώς συμπεριλαμβάνεται στις περιοχές που θα πληγούν άμεσα.

Πιο συγκεκριμένα, η ανεμοθύελλα και η κακοκαιρία θα επηρεάσει τη Σαμοθράκη και την Αλεξανδρούπολη, ενώ ισχυροί άνεμοι αναμένονται και για τη Θάσο.

Η θερμοκρασία το Σάββατο θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 2 έως 14 βαθμούς, στα κεντρικά από 5 έως 16 βαθμούς και στα νησιά από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
thrakitoday.com
seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.