Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΝ ΤΩΡΑ... ΩΡΑ 5:30 ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 31ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 1996... ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΙΜΙΑΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ...!!!

ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ.. . Ωρα 01:40 Τουρκικές ειδικές δυνάμεις αποβιβάζοντ...


ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ...

Ωρα 01:40 Τουρκικές ειδικές δυνάμεις αποβιβάζονται στη Μικρή Ίμια. 

Στις 05:30 της ίδιας μέρας ελικόπτερο του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, που απονηώθηκε από τη φρεγάτα Ναυαρίνο για να διαπιστώσει την πληροφορία παρουσίας Τούρκων στη μικρή βραχονησίδα κατέπεσε κατά την επιστροφή του στη φρεγάτα και τα τρία μέλη του πληρώματος, ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός ( που ύστερα πήρε τον τίτλο του Σημαιοφόρου ) , σκοτώθηκαν. 

Σχετικά με τις αιτίες πτώσης του ελικοπτέρου έχουν διατυπωθεί διάφορες απόψεις. Η επίσημη θέση του Πολεμικού Ναυτικού είναι ότι το ελικόπτερο κατέπεσε λόγω κακοκαιρίας και απώλειας προσανατολισμού του πιλότου (Vertigo). 

Ωστόσο η άποψη ότι το ελικόπτερο καταρρίφθηκε είτε από το Τουρκικό Ναυτικό είτε από τους τούρκους καταδρομείς που υπήρχαν πάνω στο νησί, και ότι η αληθινή αιτία της πτώσης αποκρύφτηκε προκειμένου να λήξει η κρίση και να μην οδηγηθούν οι δύο χώρες σε γενικευμένη σύρραξη ή ακόμα και σε πόλεμο είναι η πραγματικότητα που θα στοιχειώνει μέχρι την κατάρραυση του το καθεστώς της "24 Ιουλίου 1974"...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.