Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

THE INTERVIEW: Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ, ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ ΚΑΙ Β. ΚΟΡΕΑΣ. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΗ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ!

  Την επίμαχη σκηνή με τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ουν στην ταινία The Interview, η οποία έχει προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο μεταξ...


 

Την επίμαχη σκηνή με τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ουν στην ταινία The Interview, η οποία έχει προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ και Βορείου Κορέας, έδωσε στη δημοσιότητα το liveleak.com.

Η ταινία, το σενάριο της οποίας βασίζεται σε ένα σχέδιο δολοφονίας του Βορειοκορεάτη δικτάτορα, προκάλεσε εξαρχής την αντίδραση της Βορείου Κορέας.


Ακολούθησε διαδικτυακός πόλεμος και παραβιάσεις του συστήματος ασφαλείας της εταιρίας Sony Pictures Entertainment, τις οποίες οι αμερικανικές Αρχές αποδίδουν ευθέως στον αρχηγό του Κορεατικού κράτους που θέλησε να σαμποτάρει την κυκλοφορία της ταινίας, και από ότι φαίνεται τα κατάφερε.

Η προβολή της ταινίας The Interview ματαιώθηκε προσωρινά ή ματαιώθηκε από πολλές κινηματογραφικές αίθουσες, μετά την προειδοποίηση του FBI ότι θα μπορούσαν να δεχθούν επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

Νωρίτερα η Sony Pictures ακύρωσε την προγραμματισμένη για την ημέρα των Χριστουγέννων προβολή της ταινίας "The Interview," μετά από τις απειλές των χάκερ και την απόφαση πολλών κινηματογραφικών αιθουσών να μην προβληθεί η ταινία.



247

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.